Mit nem szerettek a férjetekben?
Vagy akivel együtt élsz és férfi. Bennem azt nem szereti a feleségem h ha valami elfogyott az visszarakom a hűtőbe/szekrénybe, a ruháimat az ágy mellé dobálom, ha csinálok valami kaját mindent szétpakolok és nagy koszt csinálok, minden szombaton csinál egy nagyobb takarítást és ha bejövök kintről akkor sár van az ajtónál vagy olajos lesz az ajtó meg ilyenek. Én sok mindent feltudnék sorolni róla :D
Ti mit nem szerettek?
Hazudozik. Be nem ismerné a hibáit semmiképp.
Másokat okol a saját hiáiért.
Üvöltő hangosra állítja a tv-t.
Ő maga a megtestesült tökéletesség. Neki mindig igaza van. Ő mindig mindent jobban tud másoknál. Nagyon okosnak tartja magát.
Nekem még nincs férjem, barátom sincs.
Van egy férfi, aki nagyon tetszik, szerelmes vagyok belé. Ismerem a szokásait, a rigolyáit, nagyjából a teljes személyiségét. Mégis, ha mi egyszer egy pár lehetnénk, mindent, de mindent elfelejtenék.
Az utolsónak igaza van. Nyár óta élek a pároméknál, de most ismerem ki azokat a szokásokat, amikről eddig nem tudtam.
Páromnak is van rossz szokása.
Azt hogy olyan okos (szerinte) sok mindenhez,de tehetsége semmihez nincs. Probléma megoldó képessége nulla,nagyon önállótlan és szeret minden felelősséget másra hárítani. Nem lehet rá számítani mint férfira.
Ezeken felül még sorolhatnám,ezért is vagyunk válófélben!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!