Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokáig másoknak akartam...

Sokáig másoknak akartam megfelelni, de rájöttem, hogy hülyeség. Mostmár magamnak akarok, de egyszerűen sosem vagyok elég jó a céljaimhoz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

nemrégiben lettek céljaim,elkezdtem tanulni,új nyelvet kezdtem,jövőre szakmunkás mellett kezdem az érettségit és az új nyelvből vizsgáznék választottként(japán).míg másnak akartam megfelelni,állandóan a szidást hallgattam,míg végül kiálltam magamért,és már nem törődöm vele. de most még rosszabb.tudni kell,hogy sosem éltem mintacsaládban,ez és az otthoni agresszió miatt el is költöztem 15 évesen,páromhoz.kellett 2 év,míg eljutottam a "leszarom mások véleményét"szintig(persze vannak kivételek). kezdek belebolondulni ebbe.

17L

2011. jan. 21. 12:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia,mintha csak én fogalmaztam volna meg a kérdést!Azt hiszem értem,hogy mit mondasz,mert én is ilyen vagyok,csak én rosszabb,mint te.Már sokszor azon gondolkodok,hogy nem beszélek senkivel,mert csak én jövök ki belőle szarul,nem tudom megérteni,hogy miért ilyen kegyetlen az élet és miért érzéketlenek az emberek.35 éves vagyok és világ életemben meg akartam felelni másoknak,mindenkinek,az egész világnak.Mindig azt nézem,hogy másnak mi a jó és csak ezután jövök én.Sajnos ezt a legtöbb ember kihasználja,általában nem becsülnek meg,nem törődnek velem,úgy gondolják,hogy velem bármit meglehet csinálni,mert úgyis hagyom.Közben mindenkinek megbocsájtok,de néha én is szeretném,ha legalább a negyedét visszakapnám annak,amit én adok.Azt kell elfogadni,hogy az egész világot nem szeretheted,merd kimondani a véleményedet,de csak finoman,szeretettel és ne hagyd,hogy a fejeden szétkenjék a szart!Mondom én,aki szintén csak próbálkozik ezzel.Van egy igaz barátnőm,itt van a párom és a gyerekeim és persze a szüleim és a testvérem,ők mindig szeretettel állnak mellettem és ez a lényeg,belőlük merítek erőt.Bár hozzáteszem,hogy a megfelelési kényszer pszichés probléma,nálam a gyerekkoromban kereshető,szerintem te is tudod,hogy mi okozza.
2011. jan. 25. 09:15
 12/17 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt javaslom, a hozzá tartozó dalszöveggel együtt. Olvasd, vagy akár meg is tanulhatod a dalszöveget, és mondogasd sokszor. Meg fogsz nyugodni, és boldog leszel. Onnan tudom, hogy engen is ez változtatott meg.

2011. jan. 25. 11:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Kedves Előző válaszoló!Az előtted szóló vagyok.Pont ezt akartam írni,csak másképpen,de az embert,ha így gondolkodik a világ hülyének nézi.Tudom ne érdekeljen,de rossz úgy élni,hogy alig találsz olyan embert,aki megértene.Meg ahelyett,hogy megnyugodnék állandóan azt keresem,hogy mikor haladok jó írányban,mikor vagyok szeretet teljes és megbocsájtó.Nagyon nehéz így élni a mai világban.Lehet,hogy zavaros voltam,de sajnos jelen lelki világom most ilyen.Keresem magam,csak nem találom,de remélem jó úton járok és ezt kívánom a kérdezőnek is!!!!!!
2011. jan. 25. 12:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Nehéz így élni, de ne hidd, hogy olyan kevesen vagyunk. Csak nem ismerjük egymást. De ott vannak a könyveK Eckhart Toole, Müller Péter, Szepes Mária, Mikhail Naimoy(?), és nagyon sokan mások. Eostar Kamala dalszövegei itt: [link]

És a Wittizsu lapon annyi minden van.

2011. jan. 25. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
bocs: Eckhart Tolle És a Mikhail Naimoynak nem tudom pontosan a helyesírását, de a könyv címe ez: Mirdad Könyve.
2011. jan. 25. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia,igen Müller Péter szenzációs,életem nehéz szakaszában vettem először kézbe és nagyon sokat segített.Akármikor olvasom,mindig találok benne valami újat!Köszi a könyveket,a többit is meg fogom nézni!
2011. jan. 25. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja és tudom,hogy nem vagyunk kevesen,csak még mindig kevesebben vagyunk.
2011. jan. 25. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!