Sokáig másoknak akartam megfelelni, de rájöttem, hogy hülyeség. Mostmár magamnak akarok, de egyszerűen sosem vagyok elég jó a céljaimhoz. Mit tegyek?
nemrégiben lettek céljaim,elkezdtem tanulni,új nyelvet kezdtem,jövőre szakmunkás mellett kezdem az érettségit és az új nyelvből vizsgáznék választottként(japán).míg másnak akartam megfelelni,állandóan a szidást hallgattam,míg végül kiálltam magamért,és már nem törődöm vele. de most még rosszabb.tudni kell,hogy sosem éltem mintacsaládban,ez és az otthoni agresszió miatt el is költöztem 15 évesen,páromhoz.kellett 2 év,míg eljutottam a "leszarom mások véleményét"szintig(persze vannak kivételek). kezdek belebolondulni ebbe.
17L
Ezt javaslom, a hozzá tartozó dalszöveggel együtt. Olvasd, vagy akár meg is tanulhatod a dalszöveget, és mondogasd sokszor. Meg fogsz nyugodni, és boldog leszel. Onnan tudom, hogy engen is ez változtatott meg.
Nehéz így élni, de ne hidd, hogy olyan kevesen vagyunk. Csak nem ismerjük egymást. De ott vannak a könyveK Eckhart Toole, Müller Péter, Szepes Mária, Mikhail Naimoy(?), és nagyon sokan mások. Eostar Kamala dalszövegei itt: [link]
És a Wittizsu lapon annyi minden van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!