Miért romlik meg egy házasság a baba megszületése után?
ADJ NEKI IDŐT!!!!!Az a 9 hét még nagyon kevés,hidd el a baba sem fog mindig orditani,csak tartsatok ki!
Nálunk is megromlott a viszony,de nálunk én érzem hogy hamar jött a baba,ő nagyszerű apa,de valami nálunk sem működik.
Úristen ez nagyon durva amiket leírtál. Olyan furcsa, hogy ilyen férfiak is vannak és egyben elszomorító. Nekünk szorosabbá tette a lányunk a kapcsolatunkat. A férjem mindig megértette ha éppen nem tudtunk szeretkezni, viccelödni szoktunk vele. Nálunk minden nap van szex általában, csak 1-1 alkalom marad ki néha, meg lehet találni amúgy a megfelelö alkalmat :) és imádja a babánkat, van hogy nagyon kivagyok és szinte csak ö foglalkozik vele, megeteti, pelenkázza, simogatja, játszik vele, egyszóval tökéletes apa és egyben tökéletes férj is. El sem tudok képzelni másmilyet..
Muszáj lenne beszélned erröl a férjeddel, hogy ha ö is ugyanúgy akarta, akkor miért nem érti meg, hogy egy babával igenis foglalkozni kell? Ahogy itt valaki írta is, hogy vegye ki ö is a részét belöle, hiszen az ö gyereke is! Mit várt? Eszik, tisztába kell tenni és már alszik is? Ez nem így megy, ö egy élölény, akinek szüksége van szeretetre és törödésre is. És nem lehet ennyire önzö, hogy csak saját magának akarjon mindent, ti meg csináljatok amit akartok...ha ez nem változik, jobb ha különmentek, a gyereknek is jobb lesz, mint egy önzö, nemtörödöm apa...
23/N
Őszinte leszek bocs, ha megbántalak vele. Amikor elolvastam a kérdést, azt hittem... na megint egy h*lye tyúk a VI. kerületből. Aztán ahogy olvastam a beszélgetést, rájöttem, hogy te tennél ezért a kapcsolatért, csak a másik fél nem partner.
Mennyi ideje vagytok együtt? Szerintem elég kevés időt töltöttetek még együtt és a férjed azért szerette volna a gyereket, mert meg akarta koronázni ezt a szerelmet. Csak azzal nem számolt, hogy ez nem úgy lesz, hogy mi most 3-an leszünk és mindenki happy!
Remélem megírod mióta vagytok együtt csak tipp és nem "éltétek ki"még egymást.
Egy baránőm másfél éves kapcsolatába jött a gyerek és pont ezt akartam neki elmagyarázni, hogy valószínű ez lesz a következménye. (Persze vannak kivételek.)
Nem kell a férjednek a talpát nyaldosni, mert ő elhanyagolva érzi magát. Sokkal inkább neki kellene téged kiszolgálni kicsit. Együtt érzek veled, 2 pici gyerekem van (2,5 éves és 8 hónapos) és elég érdekes dolgokaon megy ekresztül egy anya nap mint nap. Csak a pasi reggel behúzza maga után az ajtót és kész. Elmondani meg átélni ugyanazt nap mint nap nem ugyan az. Ők meg még esszem meg 0-nak érzik magukat...
Sajnálom nem tudom amúgy mit tennék a helyedbe.
Üdv Niki
Én már az eleján láttam hogy ez egy elkényeztetett önző pasas, aki azt hitte a gyerekes agyával, hogy egy játékbabát szülsz ami tök jó szórakozás lesz.
Hát szarul jött ki neki, mert irigy az egyik "gyerek" a másik gyerekre.
1.Segítsen bele a gyerek körüli munkába, neki is legyen teendője (fürdetés, pelenkázás)...úgy veszem észre hogy nem te szarsz őrá, hanem ő szarik a gyerekére!!!!
Hagyd neki, hogy ő is foglalkozzon a gyerekkel!
Mi 3 éve vagyunk együtt és fél éve vagyunk házasok!
Tegnap leültünk este beszélgetni, és elmondtam neki mindent, elmondtam, hogy őt is megértem, hogy vágyik belőlem a nőre, és nem csak az anyára! Azokat mondta el amiket ti is, hogy nullának érzi magát, és még 1 fontos dolgot! Azt mondta azért nem mer segíteni, mert mindig leszúrtam amikor próbálkozott... -sajnos ez igaz- Például pelusozott, és még nem ment neki olyan gyorsan az elején, a gyerek sírt, én feszült lettem, hogy siessünk már, és rápirítottam... Nyilván ezt nem kellett volna... Azt mondta nagyon szeret, és mindenben megpróbál támogatni, mert belátja, hogy bunkó volt...! Az én részemről meg belátom, hogy talán kicsit hanyagoltam... Bízom benne, hogy rendeződnek a dolgok, és nem az lesz, hogy ideig óráig jó, utána megint jön a vita, veszekedés... És Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, segítséget!
Az a gáz, hogy sokan nem tudják felmérni, hogy egy gyerek mi mindennel jár együtt. persze, gondolják, hogy nehezebb lesz, meg minden megváltozik, de nem tudják, hogy MENNYIRE lesz nehéz. És sokszor a pasiknak eszükbe jut, hogy ők mégsem ezt akarták, és inkább lelépnek.
És a szex meg tud változni, igen, a nő teste is megváltozik a hormonok után, meg az egész procedúra után, és hallottam azt is, hogy a pasi bent volt a szülésen, és bár élete nagy élménye volt, mégis máshogy néz a nőre. Nem kívánja annyira. Na erre mi léptek????
Örülök, hogy sikerült eredményesen beszélnetek!
49%-os apuka, nem irigylem a feleséged. Az ilyen férjek néznek fiatal pipi után.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!