Miért romlik meg egy házasság a baba megszületése után?
Egy házasság nem romlik meg a gyerek születésével automatikusan.
Miért van az az érzésem, hogy a gyerekvállalás nem kettőtök közös döntése volt, hanem a tiéd?
Eleve nem egészséges úgy gondolkodni, hogy egy pillanatig nem érdekel a férjed, ha cserébe "hanyagolni kell" a gyereket.
Ilyen nincs.
Akkor nem is lesztek többé kettesben? Mivel egy 10 éves gyereket se lehet egy pillanatig se hanyagolni.
Szép dolog az anyaság, és a legszebb és legnehezebb feladat a földön, de amíg így gondolkodsz (Ugye szülés után 6 hétig tilos, de én már előtte is bevállaltam, csakhogy ne legyen annyira feszült...mindenem a gyerekem, az életem, és nem érdekel a férjem, ha a gyerekemről van szó) nem csoda, ha a férjed úgy érzi, tönkretette a házasságotok.
Az igazság az, hogy épp te teszed tönkre, mert egy szaporítószervnek használtad, és már nincs rá szükséged, eldobnád, ha nem kéne aki eltartson.
:(
Ha a férjed nem akart gyereket, akkor valószínűleg ez a baja. Ha szerette volna, akkor most jöhetett rá, hogy nem játékbabáról van szó, nagy felelősséggel jár a gyereknevelés. Talán most jutott eszébe, hogy innentől nincs bulizás, csajozás, miegymás.
Esetleg az a baj, amit fent írtak.
Attól függ hogy felelőtlen bulizós, vagy egoista alkat, de kiút sajnos csak egy van a dologból, ha nem változik a hozzáállása :(
1. Túl nagy a feleősség.
2. Nem várták a babát,csak becsúszott.
3. Csak az egyik fél várta a gyermeket.
4. A nő bepalizta apukát a bogyóval.
5. Már rég rossz volta házasság, a gyerek csak rosszabbá tette.
És még számtalan oka lehet...
Az utolsó 3 sorodat olvasd el többször,és gondolkozz el rajta.Te mondtad ki, hogy már nem érdekel a férjed. Na ezt érzi Ő is. És nem vele van a baj. Tehát azok a házasságok mennek tönkre gyerekszületés után, ahol az anyuka így gondolkozik, és a férj, az apa, a férfi lenullázódik.
Tudom, hogy nem tetszik, de fordítsd meg a helyzetet gondolatban, Te mit szólnál, ha egyszercsak nulla lenne belőled??
A férjed jeléen volt a szülésnél?
Mert az is lehet egy ok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!