Ha a lányod bejelentené mit tennél/hogy vélekednél/lebeszélnéd?
Akkor az én anyukám miért csodálkozik??
és miért nem szeretné??:(
Szóval még nem jöttem össze azzal a fiúval, de anyukámmal jó a kapcsolatom és mondtam neki.
És mondja mit akar az a kis taknyos :(
ma meg összevesztünk, és akkor mondta ide be se jön az az óvodás :/
Jaj miért mondtad meg, hogy hány éves???
17-nek kinéz a srác gondolom, azt talán elfogadta volna.
Most már késő bánat.
De ha látja, hogy jól megvagytok, talán megszokja.
Az én barátom is fiatalabb nálam, Anyukám azért ennyire nem ellenséges, de ha pl. összekapunk, rögtön mondja Anyukám, hogy látod, látod kellett neked óvodás (amikor nem is korfüggő a vita tárgya)
Tudod ami mögötte van, az az, hogy Anyukád már elképzelte mondjuk a jómódú orvoscsalád jólfésült 21 éves fiát, aki 2-3 év múlva az oltár elé vezet, és jómódban fogtok élni. Egy 15 éves srác meg mikor fog odakerülni, hogy ezt nyújtsa Neked, érted... Ez a bajuk az anyukáknak az ilyen kapcsolatokkal.
A srác szülei meg gondolom azt vizionálják, hogy biztos teherbe akarod ejtetni magad és megfogni a fiacskájukat. Jajj ismerem én ezt a sztorit oda-vissza....
Az egyetlen gyógyír a tartós ragaszkodás egymáshoz,ez lecsillapítja a szülőket mindkét oldalon.
Mindig ez a joga van hozzá, mi köze a szülőnek, stb. Nem az a baj, hogy ilyen családi demokrácia van, hanem az, hogy már szinte, sőt nem is csak szinte, ellenségeskedésbe megy át a szülő - gyerek viszony.
Persze, nem baj, szeritem se, hogy van 3 év korkölönbség, csak az a baj, hogy a 15 éves még alig nőtte kis a gyerekcipőt. De ez sem baj, csak beszélgessetek róla, kedvesen barátilag. Hogy lesz ez tovább? És mi lesz, ha az lesz, vagy ha ellenkezőleg, szóval megér egy baráti beszélgetést, sőt többet is. És most küldtem egy 17 éves fiúnak ezt a mesét. Na jó, lehet, hogy csak a végét fogja elolvasni, habár ki tudja? Olyan nagyon érzelem - éhesek néha a "gyerekek". [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!