Ha valaki magára hagy egy nőt, aki terhes tőle, megváltozhat attól, ha részt vesz a szülésnél?
Hát ezt mi honnan tudhatnánk..? Vannak, akiket meglágyít a születő baba látványa. Vannak, akik a tervezett gyerekük mellett is egy-két év múlva "válnak" apává, addigra érzik magukat annak. Vannak, akikre semmilyen hatással nincs a saját, vele együtt élő vér szerinti gyerekük sem...
A ffiak nem hordják 9 hónapig a testükben a kicsit, hogy a születésnél azonnal apatigrisnek érezzék magukat- de nyilván vannak kivételek szerencsére..
Hogyan estél teherbe? Ha átverted- akkor rosszak az esélyeid, gondolj bele fordítva...
Ha nem, csak szimplán és véletlenül becsúszott a baba, akkor nem egy apukáról tudok, aki ellágyult tőle és már imádja.
NEKED kell-e az az ember, aki nem akar veled lenni életed legszebb pillanataiban? Akárkinek is a hibája... (általában amúgy is kettőn áll a vásár)
Nálad ez még kérdés??nem alázott meg még eléggé?
És miért rád haragszik amiért terhes lettél,Ő nem volt ott?
Az én közelembe nem jöhetne az életben többet az tuti.
A gyerek dolgaiban pedig ha nem tudtok megegyezni add bíróságra.Ahhoz joga lesz,hogy lássa,persze a kötelességei teljesítése után.
Egyébként tényleg hibás vagy Te is,ugyanis hogy lehet így gyereket szülni?Csak szegény babát sajnálom.
Ha nem akarod a gyereket védekezel, ha nem tudod felnevelni, örökbe adod. De a Te hülyeséged miatt nem ölöd meg! Vagy legalább is, nem kezeled egyértelmű, mi sem természetesebb megoldásnak egy emberi élet kioltását.
Ne egy ártatlan kis lény haljon már meg azért, mert nem óhajtod viselni a felelőtlenséged következményeit:S
Elsőhöz szóltam, aki volt kedves lehülyézni, miután lereagáltam a válaszát.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!