Mit csináljak ha nincsenek barátaim?
Budapesten élek, a legforgalmasabb városba, szerintem taszító se vagyok, sokszor azért nem mennek velem az utcán mert féltékenyek, a lányok kibeszélnek, a fiúknak csak kapcsolatra vagyok jó. Igaz nem vagyok még felnőtt sem,ezért is akarnám ki élvezni a haverokkal/barátokkal az életem, 1-2 szórakozóhelyre elmenni,koncertre,vagy csak találkozni valakivel. Olyan jó lenne,de a sulim is egy hulladék, egyéb okok miatt általánosba is járok még, érettebb is vagyok náluk (15 vagyok) Itt jönnek a melegek én meg itthon punnyadok, magányosnak érzem magam :(
15/L.
Ha a suliban nem találsz magadhoz való barátokat, akkor miért nem keresel máshol? Például eljárhatnál valami sportra, vagy szakkörbe, könyvtárba, jégkori pályára, színjátszó csoportba. Nem a suliban, hanem pl. a helyi művelődési házban.
A lányok ilyen korban olyan undokak szoktak lenni egymással. Ezen én már nem is csodálkozom. Fel a fejjel!
Nekem sincsenek barátaim,haverjaim...Magam vagyok...:)
Nem tetszik az iskolai közösség a gimnáziumban...
Nem szeretek bulizni járni.Ha sétálok akkor egyedül sétálok,fülhallgató->zene bekapcs. és relaxálok...
Sajnos már nem tudok mit tenni ellene.Sok emberrel beszélgetek msnen,facebookon de egyik embert se érzem barátnak...:)
16/L
Szia! Én 17 leszek és u.a ebben a cipőben járok mint Te! Van kb 2 olyan barátnőm akivel eltudok lenni és szeretem őket...ezek mellett pedig 2év5hónapja van barátom aki 23éves és nagyon boldogok vagyunk bulizunk közösen, eljárunk erre-arra.
Nem mondanám hogy rossz dolog ha ennyi idősen nem tartozunk a közkedvelt fiatalok közé! Mert ők mik lesznek 30évesen? U.a igy partiarcok, menők?:) Ugyan már! A gyártósoron dolgozhatnak, akkor még el is értek valamit!:) De nem akarok bántani senkit! Rám is féltékenyek sokan és undokok velem a lányok, zavart is egy ideig, de ma már fel se veszem! És abszolute nem vagyok egoista egyszerűen csak őszinte és kész. Szerintem fel a fejjel és találj magadnak elfoglaltságot biztosan akadnak majd akik Téged is kedvelni fognak hidd el nem csak idiótákból áll a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!