Szülők! Ti mennyire örültök a menyeteknek, ill. vejeteknek?
En igyekeztem elfogadni Oket, s nem orulni Nekik. Tehat elfogadtam Oket a tulajdonsagaikkal egyutt, s igy elmodhatom azt, hogy meg nemigen volt koztunk semmi problema, holott egyutt elunk egy nagy hazban.
Ugy erzem, hogy jol valasztottak, mivel eddig meg elmondhato az, hogy jo hazassagban elnek, es problema mentesen, mivel "csend" van a hazban!
Választását adott pillanatban már alig lehet/szabad befolyásolni, csak az van amit gyerekkorától példaként látott.
Nem nekem, neki kell azzal-akivel élni, úgy fogadom el, ahogy van, ez persze nem jelenti azt, hogy kitörő örömmel, de ha fenntartásom van, igyekszem nem érzékeltetni.
Aztán az idő eldönti, hogy rosszul láttam-e a dolgokat, vagy ő is úgy látja, de persze ne legyen így.
Nálunk a lányom boldog.A választottja dolgos, családszerető férfi.Lehet könnyebb lett volna az életüket elkezdeni, ha többmindent adhattunk volna.Viszont így saját erejükből érnek el majdnem mindent.
Boldogok, van céljuk, szeretik egymást.
Semmi más nem érdekel engem.
10:40-es
Nagyon jó fej ember lehetsz!:)
10-40
Jaj de édi vagy,sztem mindenki ilyen apóst szeretne!!!!!
Puszillak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!