Szerintetek ez önzőség vagy jogos igény?
Nagyon fáradt vagyok mostanában. Testileg és lelkileg is, és egyébként sem vagyok az a tipikus társasági ember. Érdekes, hogy fő-és mellékállásban is emberekkel foglalkozom, és a visszajelzésekből ítélve, nem csinálom rosszul. A problémám az, hogy munka után nem igazán van kedvem/energiám társasági életet élni, viszont lennének olyanok, akik igényelnék a társaságomat. (pl. tesóm, barátnőm) Párkapcsolatom nincs, alakulóban volt valami, de a legutolsó randit lemondtam, meg a fickó további próbálkozását is randiügyben. Fáradt vagyok, és nem kívánom az emberek társaságát, egyszerűen lefáradok még a szeretteim közelében is. Ma is lemondtam tesómmal egy találkozást...
Soha nem volt sok ismerősöm, barátom, inkább a mélyebb kapcsolatokra törekedtem, most viszont, ha lehet, mindig egyedül lennék. Van, hogy a lakótársaimnak is csak köszönni tudok, beszédbe elegyedni velük már nem megy.
Emiatt viszont úgy érzem, nem vagyok jó testvér/barát, stb.Barátnőm is sokszor azt fújja, olyan barátot szeretne, akire mindig számíthat, akár éjfélkor is.
Mit tegyek? Emelkedjek felül magamon? Vagy jogos igény, hogy most egy ideig hagyjanak békén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!