Mennyi irányítjátok az életeteket? Előre megterveztek mindent, vagy teljesen spontán éltek? Esetleg a kettő között valahol.
Figyelt kérdés
Kérlek kort és nemet is írjatok :)2011. jan. 16. 11:40
11/13 anonim válasza:
0-10 között hetes.
a barinőm mindent! megtervez( még a baráti telefonbeszélgetést vagy a lazázós estét is) é s állandóan csalódott, mert semmi sem úgy alakul, a hogy nagy munkával megszervezte.
12/13 anonim válasza:
en max 6 honapra elore tervezek mar jo par eve. ez mukodik, mert korabban mindig total keresztbehuzta a sors a szamitasaimat. 38/N
13/13 anonim válasza:
Én a spontán dolgokat szeretem. Persze a munka kötött és van, amikor meg kell előre szervezni egy családi hétvégét esetleg egy kiruccanást, de azt sem pontról pontra percről percre. Szeretek csak úgy elindulni lesz, ami lesz alapon és még sosem csalódtam :) nem agyalok túl semmit. És imádok spontán megismerkedni emberekkel koncerteken, fesztiválokon.
27N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!