Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más nevében ír? Hogy derítsem...

Más nevében ír? Hogy derítsem ki? :O

Figyelt kérdés

Van 1 csaj,aki mindent megtett, h a közelemben legyen, folyton zaklatott msn-en, facebook-on, mindig utánzott, állítása szerint barátkozni akart velem. Én viszont nem akartam vele, mondtam is, h soha nem bíznék benne, de ő továbbra is ki akarta erőszakolni belőlem a bizalmat. Minden kapcsolatot megszakítottam vele.

Viszont:

a napokban rámírt egy szegedi srác, aki állítása szerint félig olasz(érdekes, h pont az olasz pasikra bukok, a nevem is olaszra fordítva van facebook-on).

Meglepő hasonlóságokat fedeztem fel benne, és a csajban. Mindkettő:

télen született,

nem beszélnek olaszul,

a közgáz érdekli őket,

a matek a kedvenc tárgyuk,

Moliere-t és a francia dolgokat szeretik,

szeretnek síelni,

repültek már,

rock-ot, metál-t hallgatnak,

sokat utaznak, angolul, franciául tanulnak,

tudnak főzni,

szeretnének photoshopot tanulni,

van macskájuk,

magyaros kaját szeretnek,

mindig este 7-9 ig vannak gépnél,

pénzügy, számvitel érdekli őket,

nem szeretik a szaunát,

szeretik a pezsgőfürdőt,

nem él velük az apjuk,

gazdag, pénzes apjuk van,

márkás cuccaik vannak,

jó az énekhangjuk,

fekete basszusgitárjuk van,

elte-re akarnak menni,

szófordulataik közül sok egyezik

3-4 ellentétet találtam csupán:

a pasi szereti a sört, a csaj nem,

ő nem tud jól táncolni, a csaj igen,

őt nem érdekli a divat, a csajt igen,

ő hisz a sorsban, a csaj nem

sztem a csaj 1 kitalált pasi nevében irogat nekem, h a bizalmamba férkőzzön, és majmolhasson továbbra, illetve tönkretegyen. sztetek lehet benne vmi? anyum szerint sanszos.

2011. jan. 15. 21:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Na Kislány, én elvesztettem a fonalat, nem tudlak követni. Mindegy, figyelj, ne hergeld magad, légy okosabb. Tojd le! Vagy tényleg dobd fel neki a találkozó témát, annál tutibb nincs!
2011. jan. 15. 22:17
 12/23 A kérdező kommentje:
igen, az lesz, megírom, h találkozni akarok vele, m olyan kív. vok rá *-*...és ha benne van, és találkozunk, és a saját szememmel látom, csak akk hiszek neki.
2011. jan. 15. 22:29
 13/23 anonim ***** válasza:
szerintem magyarosítsd a neved
2011. jan. 16. 00:34
 14/23 A kérdező kommentje:
tudja az eredeti nevem...mellesleg épp azért változtattam meg, m nem akartam, h a csaj megtaláljon. -.-
2011. jan. 16. 01:06
 15/23 anonim válasza:
Szerintem meg ne akarj vele találkozni. Annak alapján amit leírtál, egyértelmű hogy a csaj a pasi. :) Ha randira hívod a pasit, a csaj azonnal értesíteni fogja a jelenlegi fiúdat. Csak tiltsd le. Ha mégis találkozni akarnál vele, akkor a fiúd is legyen ott veled. Elég morbid történetnek hangzik.
2011. jan. 16. 01:52
 16/23 anonim ***** válasza:
mondd, hogy webcamozzatok, mikrofonozzatok, vagy kérj tőle valamilyen speciális képet magáról pl. a macskájával
2011. jan. 16. 11:54
 17/23 A kérdező kommentje:

hú ez a speckó kép jó 5let...csak mi van, ha a képek, amiket kitett magáról, a csaj 1ik haverjának a képei? akk a gyerekkel simán csináltathat olyan...

barátom tud mindenről, szal biztos elkísérne. :) a csaj meg nem tudja értesíteni őt, m a kedvemért megszakított vele minden kapcsolatot (nyomult a nő a barátomra, örökké írt neki msn-en, és szíveket küldött facebook-on -.- ...de mivel a barátom engem szeret, kiröhögte, és nem érdekli a nő).

2011. jan. 16. 12:33
 18/23 anonim ***** válasza:

a speckó képes vagyok.

Szerintem csak leszedte valaki ismeretlen képeit maximum, nem hiszem, hogy lenne egy olyan idióta barátja aki ilyenben fogja a pártját :D

2011. jan. 16. 17:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérj találkozót. Ha nem kamu, akkor egy óra múlva mehet érted a barátod, addig meg kiderítheted, miért van ez az egyezés. De szerintem is a csaj az. Tuti.
2011. jan. 17. 16:57
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Tuti a csaj, én kerek perec rákérdeznék msn-en.
2011. jan. 17. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!