Más nevében ír? Hogy derítsem ki? :O
Van 1 csaj,aki mindent megtett, h a közelemben legyen, folyton zaklatott msn-en, facebook-on, mindig utánzott, állítása szerint barátkozni akart velem. Én viszont nem akartam vele, mondtam is, h soha nem bíznék benne, de ő továbbra is ki akarta erőszakolni belőlem a bizalmat. Minden kapcsolatot megszakítottam vele.
Viszont:
a napokban rámírt egy szegedi srác, aki állítása szerint félig olasz(érdekes, h pont az olasz pasikra bukok, a nevem is olaszra fordítva van facebook-on).
Meglepő hasonlóságokat fedeztem fel benne, és a csajban. Mindkettő:
télen született,
nem beszélnek olaszul,
a közgáz érdekli őket,
a matek a kedvenc tárgyuk,
Moliere-t és a francia dolgokat szeretik,
szeretnek síelni,
repültek már,
rock-ot, metál-t hallgatnak,
sokat utaznak, angolul, franciául tanulnak,
tudnak főzni,
szeretnének photoshopot tanulni,
van macskájuk,
magyaros kaját szeretnek,
mindig este 7-9 ig vannak gépnél,
pénzügy, számvitel érdekli őket,
nem szeretik a szaunát,
szeretik a pezsgőfürdőt,
nem él velük az apjuk,
gazdag, pénzes apjuk van,
márkás cuccaik vannak,
jó az énekhangjuk,
fekete basszusgitárjuk van,
elte-re akarnak menni,
szófordulataik közül sok egyezik
3-4 ellentétet találtam csupán:
a pasi szereti a sört, a csaj nem,
ő nem tud jól táncolni, a csaj igen,
őt nem érdekli a divat, a csajt igen,
ő hisz a sorsban, a csaj nem
sztem a csaj 1 kitalált pasi nevében irogat nekem, h a bizalmamba férkőzzön, és majmolhasson továbbra, illetve tönkretegyen. sztetek lehet benne vmi? anyum szerint sanszos.
hú ez a speckó kép jó 5let...csak mi van, ha a képek, amiket kitett magáról, a csaj 1ik haverjának a képei? akk a gyerekkel simán csináltathat olyan...
barátom tud mindenről, szal biztos elkísérne. :) a csaj meg nem tudja értesíteni őt, m a kedvemért megszakított vele minden kapcsolatot (nyomult a nő a barátomra, örökké írt neki msn-en, és szíveket küldött facebook-on -.- ...de mivel a barátom engem szeret, kiröhögte, és nem érdekli a nő).
a speckó képes vagyok.
Szerintem csak leszedte valaki ismeretlen képeit maximum, nem hiszem, hogy lenne egy olyan idióta barátja aki ilyenben fogja a pártját :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!