Mit csináltok ezen a szombat estén?
Figyelt kérdés
Én egyedül vagyok a nagy, üres házunkban, úgyhogy megragadom az alkalmat és végre megnézem A kör című filmet :)
(És ha holnap nagyon hülye kedvemben leszek, majd megkérdezem az ezotéria rovatban, hogy tényleg léteznek-e tévéből előbújó kislányok?:))
2011. jan. 15. 20:34
11/25 anonim válasza:
11-kor megyek bulizni a szomszéd városba.
13/25 anonim válasza:
Fekszem az ágyon, laptop az ölemben és netezek, közben nézem a valóvilágot :) felettébb izgi:)
27L
:)
14/25 anonim válasza:
Formális nyelvek és automatákat tanulok.
15/25 anonim válasza:
Most GYK - en vagyok, de nemsokára nekiállok tanulni T.T . Meg úgy lenne kedvem zenét hallgatni, de töltőn van :'(
16/25 anonim válasza:
Zene, és mindjárt dumálok a csajokkal egy kicsit :) Nameg gyk :)
17/25 anonim válasza:
magányosan..
gép előtt ülök, való világot nézek
21/L
18/25 anonim válasza:
Anyukámmal nézem a ValóVilágot, és közben netezem, olvasok. Délután aludtam egy keveset. Nem vagyok most túl jól lelkileg. Remélem most már csak jobb lesz.
19/25 anonim válasza:
Várom a férjemet, hogy menjünk tusolni. De a Naruto franc tudja hányadik részét nézi. Addig gyk. :)
20/25 anonim válasza:
Otthon vok, és msn, facebook, Bölcsek kövére 2-t nézek!!! Mivel a vizsgáimat letudtam, már csak az angol középfokú írásbeli nyelvvizsga van hátra, ami jövő szombaton lesz!! :):)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!