Anya mindig azt mondja, hogy bánja, hogy nem lett tesóm, meg ilyenek. Ezt miért mondja? Nem vagyok elég neki?
Mindig ilyen szemre hányva mondja, hogy ő akart tesót nekem, meg hogy mindig egy fiút akart, nem lányt. Ezt úgy mondja, mintha az én hibám lett volna, hogy nem lett..nekem kicsit rosszul esik.
16/L
Mert a mamad halatlan! Kerdezd meg Tole, hogy akkor miert nem a fiut szulte meg, vagy nem akarta elegge, vagy nem volt valasztasi lehetosege talan?
Miert mi a problemaja a lanyokkal pl.?
O akart tesot neked, tehat akart masodik gyereket is, elvaltak szuleid, nem volt senkije, igy akarja veled tudatni, hogy banja hogy nem volt senkije, meg azt is hogy rad szentelte eletet. Ezt nem akkor mondja, mikor ellenkezel vele? A fiura, talan azert mondja, gondolja, konnyebb lenne a nevelese, vagy csak azert mert, mindig azt akarunk ami nincs.
Szeret Teged, ez inkabb egy pszihologiai banta neked, biztos akkor mikor nem ertetek egyet.
persze hogy nem tehetsz hogy milyen elete volt, na meg arrol sem, hogy lany lettel. O sem ugy gondolja, csak mondja, mert a szavak nagyon tudnak bantani.
anyum nekem is szokta mondani, hogy milyen jó lenne ha lenne egy fiú bátyám. nem tudom.. én meg vagyok nélküle is. :D
14/L
Na, figyelj! Az én lányom is egyedüli gyerek, és amikor arra gondolok, hogy miért is nincs testvére, akkor az bánt:
-nincs akivel kicsi korában játszhatott volna, aki bátorította volna új helyzetekben,
-akire bármikor támaszkodhatna, számíthatna, akivel véd és dacszövetséget alkothatna:), hiszen én nem lehetek mindig vele (a fiúk meg különösen szoktak a lány tesójukra vigyázni),
-meg egy picit talán siratja a saját életét is, hiszen ha nem szült neked testvért, akkor az egyúttal azt jelenti, hogy nem állt mellette egy társ, egy felnőtt, akivel boldog lehetett volna mint nő, mint feleség.
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!