Szalagavató, ballagás. Kinek mennyibe kerül? Meg lehet egyáltalán olcsón úszni ezeket a felhajtásokat?
Ne magadat okold, az nem vezet semmi jóra! Erre nagyon jó példa, hogy azok az emberek akik a börtönben vannak. Nem valószínű, hogy mindenkinél az anya hibája, hogy oda kerültek.
Osztálytársamat az érettségi előtt dobta ki az anyja. Pedig ott a csaj nem volt balhés, tanult, egyetemre készült. Oké, régen voltak ügyei (1* detoxba került), de túllendült ezen. Az anyja azzal a szöveggel dobta ki, hogy elmúlt 18, álljon meg a saját lábán. VÉgülis megáll, dolgozik-tanul.
Szóval ne magad hibáztasd, valószínűleg nem így nevelted, nem arra tanítottad, hogy lopjon. Aki meg azt írja, hogy egyből ki kellett volna dobni, azzal azért nem értek egyet, mert a szülők sokszor azt az aranyos gyereket látják, aki 5 évesen verset mondott anyák napján, nem pedig azt aki beadja a családi aranyat a zaciba. Vagy eladja.
És az apukája még mindig úgy áll hozzá, hogy bármit megtehet? Nem volt neki jel a lányzó lépése?
könnyen osztogatok tanácsot...tanácsot kértél, kaptál. Kifogásokat írsz sorba, ezt nem lehet, azt nem lehet...szerinted a normális családok többségében miért nincsenek ilyen dolgok? Az ember tanácsot ad, és te beszólsz. Tudod mit? Akkor ne tegyél semmit. Te nagyon jó anyuka vagy, tökéletesen neveled a kis csillagodat, mit az a pár ékszer...én nem akartalak megsérteni,de te kezdtél el célozgatni...dugd homokba a fejed...ja, az meg gyönyörű, hogy még a férjeddel sem tudsz dűlőre jutni.
20 éves vagyok, igen, de mint írtam:tapasztaltam, hogy az olyan kis p-csák, mint a te lányod, mennyire becsülik a szüleiket...ezt talán még meg lehetne változtatni, de ha nem, hát nem..
ma 20:21
És ha az anyukával "veszekszel" megváltozik a kiscsaj hozzáállása a szüleihez? A másik félnek is tennie kéne valamit, nemcsak az anyának.
Azért írtam idézőjelben a veszekedést, nem szó szerint értettem.
Pfff gondolj bele, 18 éves hatalmas önérzettel, ő nem fog az anyja felé nyitni. Az anya meg miért nyisson? Nem gondolod, hogy belefáradt a dologba? Hogy folyton mentegetni kell a lányát, elnézni minden hülyeségét? Te mosolyognál a lányodra (tudom, hogy nincs, de ha lenne), ha ilyet tenne? Vagy megbántva (jogosan) éreznéd magad? Szerintem inkább az utóbbi. És még mindig csak a börtönt tudom felhozni példának. Jártam ott, dolgoztam elítéltekkel és durva, hogy valaki nagyon jó körülmények közül (szerető család, jó háttér) és mégis a hűvösön köt ki. Nem lehet mindenben a szülő a hibás, valamit a kölyök is nagyon elcseszhetett. És félreértés ne essék nem őskövület vagyok, csak 22 éves.
Nekem 2009-ben volt, akkor en 2.000 ft-bol(igen, nem irtam kevesebbet nullat) megusztam az egeszet. Vettem egy olyan szinu bluzt a kinaiban, amit eloirtak, fekete nadragom volt, eleg hosszu ahhoz, hogy a szinten ezer forintos tornicipomet elegge takarja es senki ne vegye eszre.
Smink a lany wc-ben fel oraval a szalagtuzs elott, baratnom kivasalta a hajam tiz perc alatt.
Ballagas ugyanez, csak ott mar kolcsonkertem egy masik nadragot, mert az nyaron volt.
Tehat meglehet uszni, meg erosen felszorozva is 5.000-bol.
Egyeduli gyerek vagyok, ugyhogy kolthettem volna tobbet is ra, plane, hogy az addigi diakmelombol is volt eleg penzem a szamlamon, de annyira felesleges dolognak tartom.
Most 20 eves egyetemista vagyok, nem erzem, hogy a csilivili kisestelyi es a hercegnoruha hianya miatt barmi is kimaradt volna az eletembol.
Bankettre se mentem, helyette a csaladdal oltam itthon es boroztunk, meg pizzat rendeltunk( ez is max olyan 3000 ft, mig a benkett 10.000 koruli lett volna)
Sok sikert kivanok neked, hogy a lanyodat helyre tudd razni!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!