Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A parom nem kiser el edesapam...

A parom nem kiser el edesapam temetesere, mert nincs kedve. Ti ezt, hogy reagalnatok le?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 19:32
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
nos, megbeszeltuk nagyjabol... Eloszor felajanlotta, h kivisz az allomasra, menjek vonattal.. Mondtam, h biztos nem, mert az lenne legalabb 5-6ora.. Debrecen-Gyor tavolsagrol van szo.. Mondtam, hogy elviszem az autot (aminek a felere edesapam adta meg a penzt...), de nem engedte, h nehogy osszetorjem idegessegemben.. Aztan kozoltem vele, hogy vagy osszekapja magat es az agyaban rendet tesz, es eljon velem, tamaszom lesz, vagy felesleges folytatnunk. Szerencsere nem hezitalt, mondta, hogy jon, mert nem akar elvesziteni.. Azt mondts tenyleg nem volt kedve, csak ez volt a baj.. Ez meg mindig nagyon faj, de eljott velem es sirt is. Ami jol esett, hiszen nem gondoltam volna.. Remelem rendbe jon a kapcsolatunk, mert szuksegem van tarsra.. Masom mar nem maradt..:(
2011. jan. 18. 00:00
 32/33 anonim ***** válasza:
Viszonylag pozitív kimenetel (amennyire itt erről szó lehet), mondjuk ez akkor is furcsa egy húzás volt... Szerintem magadra próbálj számítani, ne kapaszkodj nagyon ebbe az emberbe...
2011. jan. 18. 00:39
 33/33 anonim ***** válasza:
53%

most ehhez "nem lesz kedve"

ha terhes leszel, a hűséghez nem lesz kedve ...

Ne, adj Isten, ha a gyereketekkel lenne valami, ahhoz nem lenne ????!!!

olvass a jelekből!!!

2011. jan. 18. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!