A parom nem kiser el edesapam temetesere, mert nincs kedve. Ti ezt, hogy reagalnatok le?
Én?
Mehet, amerre lát!!
Őszinte részvétem.
Nekem sem él már apukám, tudom, milyen.
Van, aki nem bírja az ilyet lelkileg, szerintem nála is ez van, csak szégyelli előtted bevallani. Ha annyira lelketlen lenne, hogy nem áll melletted egy ilyen tragédia után azt már régen észrevetted volna.
Őszinte részvétem :(
Először is: őszinte részvétem az Édesapádért!
Másodszor: őszinte részvétem a párodért.. Ha valóban csak ennyi az ok, hogy "nincs kedve", nos, többé nem lennék rá kíváncsi!
Szia, eloszor is, oszinte reszvetem, nagyon sajnalom, ami tortent.
Sajnos a parod reakcioja nekem megdobbento. Senki nem azert megy temetesre, mert kedve van hozza, hanem mert elkiser valakit az utolso utjara. Ebben az esetben o lenne a tamaszod, hiszen neked egyebkent sem konnyu. Ha o erre nem hajlando, foleg egy ilyen indokkal, engem ez elgondolkodtatna, mennyire is vagyok neki fontos.
Ettol fuggetlenul kerd meg ot, magyarazd el neki, hogy neked fontos lenne, hogy ott legyen.
Es fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!