Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A parom nem kiser el edesapam...

A parom nem kiser el edesapam temetesere, mert nincs kedve. Ti ezt, hogy reagalnatok le?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 19:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Én úgy reagálnám le,hogy jól segbe rúgnám, oszt mehetne.
2011. jan. 14. 20:16
 22/33 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy a temeto ilyet valtana ki belole, hiszen nyaron is volt temetoben meglatogatta a baratjat, most meg semmi.. Szulei eljonnenek, de nem tudnak jonni, de rajtuk jobban latom, hogy torodnek velem, mint rajta.. En rettegek a temetoktol edesanyam halala ota, nem mentem be vele mikor meglatogatta a baratjat, kint megvartam.. Ha ilyen allna fent, megertenem... De nincs igy, mert eddig elmondtunk mindent egymasnak.. Nem tudom, hogy mi lett most..
2011. jan. 14. 20:28
 23/33 anonim ***** válasza:

Biztos? Én azért rákérdeznék még egyszer.

Ennyire nem lehet lelketlen, nem létezik, hogy ez hosszú évek alatt nem derült ki. Ha ilyen lenne az másban is kiütközött volna.

2011. jan. 14. 20:30
 24/33 A kérdező kommentje:
voltam vele temetesen mar, annak ellenere, hogy mar a kozeleben is remegek, ott is osszeestem.. Azt sem lattam rajta, mikor elmondtam neki, hogy megrazta volna..
2011. jan. 14. 20:36
 25/33 anonim ***** válasza:

Hát akkor passz, de más temetésére meg elment?? Nekem ez akkor is nagyon durva,ha valaki ennyire nem támogatja a párját, azzal egy fedél alatt nem lehet meglenni hosszú éveken át. Szóval nem tudom mi az ok, de én továbbra is azt mondom, hogy szerintem másról van szó.

Amennyiben tévedek, akkor nagyon sajnálom :( Ebben az esetben úgy kivágnám a pasit, hogy csak na.

2011. jan. 14. 20:39
 26/33 anonim ***** válasza:

Én semmi elfogadható kifogást nem tudok elképzelni (félelem? rossz emlék? NEM SZÁMÍT ILYENKOR!), melletted lenne a helye és osztoznia kellene fájdalmadban.

Én elgondolkodnék rajta,hogy lehet, egyedül is jobb.

Nagyon sajnálom, ami történt Veled :(

2011. jan. 14. 20:39
 27/33 anonim ***** válasza:
61%

Részvétem apukádért!

A párod meg önző és érzéketlen de látom mindenki ezt írta nagyvonalakban szóval én inkább kitenném. Tudom fájdalmas egy ilyen tragédia mellett még a párodat is "elveszíteni" de talán könnyít a lelkeden ha -most ez hülyén fog hangzani- inkább a kisebbik rosszal vagy elfoglalva, mint a nagyobbikkal. Magyarán úgy értem, ha a pasidat kiteszed -megérdemelné!!!- akkor benned lesz az az érzés is hogy új életet kezdhetsz ha szeretnél.

Megbeszélhetitek, de sajnos aki ilyenben nem támogat, az egy önző ember, nem élneék le vele egy életet ez biztos.

Én azért is haragudtam férjemre mert nem jött ki a temetőbe halottak napján velem a nagyszüleimhez, nagynénémhez, pedig ez koránttsem ekkora dolog, mert a temetésen ott volt. Nekem mégis fájt hogy megemlékezni nem hajlandó velem együtt.

2011. jan. 14. 21:35
 28/33 anonim ***** válasza:
61%

megmondom őszintén, ilyen esetben nem érdekelne miért "nincs kedve", kivágnám a p*csába! ez egy akkora tuskó dolog volt a párodtól :( ha el is megy a temetésre, ez a mondat, hogy nem apukád temetésével foglalkoztál, hanem ezen a mondaton rágódtál, szerintem örökre megmarad :( túl nagy tüske ez ahhoz, hogy ne kezdjél új életet, ne találd meg a társadat!

Őszinte részvétem!!!

Kitartás!

2011. jan. 15. 00:00
 29/33 anonim ***** válasza:
Az én páromnak nem volt egy normális fekete nadrágja, és tudta hogy közeledik Nagypapám temetése, de semmit nem tett azért, hogy arra a napra legyen normális sötét öltözete. Arról is nekem kellett gondoskodnom. Közölte, hogy majd jön farmerban. Én meg közöltem vele, hogy farmerban nem fog mellém állni a ravatalozóban. Aztán szereztem neki öltönyt, de úgy elszöszmötölte az időt, hogy miatta majdnem lekéstem a saját nagypapám temetését, így hát faképnél hagytam őt és nélküle mentem be a ravatalozóba. A menetben se mentem mellette. Máig bennem van az az érzés, hogy akkor kezdődött el a szerelmünk vége.
2011. jan. 15. 01:05
 30/33 anonim ***** válasza:

01.05 - ez se semmi :(

Alap lenne. (Kivéve esetleg ha nagyon beteg, vagy ilyesmi.)

Nekem meg még azért is lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem kísértem el a kedvesemet a dédnagymamája temetésére, akit ő nagyon szeretett és akit sajnos nem ismertem. Halálakor csak pár hónapja voltunk együtt, és a temetés az ország másik végében volt. Felajánlottam, de a kedvesem mondta, hogy ne fáradjak. Beteg is voltam,így nem mentem, de utólag úgy érzem, talán mégis kellett volna.

Évek óta együtt levő, együtt élő párnál, ahol a másik ismerte is az elhunytat, ez nem lehet kérdés.

2011. jan. 15. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!