Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A parom nem kiser el edesapam...

A parom nem kiser el edesapam temetesere, mert nincs kedve. Ti ezt, hogy reagalnatok le?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 19:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
60%
ne haragudj,a párod vagy bunkó,vagy semmi érzés nincs benne.neked őszinte részvétem
2011. jan. 14. 19:57
 12/33 A kérdező kommentje:
nem ket hete vagyunk egyutt, hanem mar evek ota.. Szerette apumat, legalabb is ezt mondogatta.. Jol ki is jottek mindig.. Igy nem ertem teljesen.. Nem kotelezem, hogy eljojjon, nem errol van szo. De senki masom nincs rajta kivul, ezt pontosan tudja... Par nappal ezelott azt mondogatta barmiben mellettem van...
2011. jan. 14. 19:59
 13/33 anonim ***** válasza:
Először is őszinte részvétem.Nincs kedve?!Na,erre nincs mentség!Nekem nyáron a nagymamám halt meg-101 éves volt-de a férjem maximálisan mellettem állt.És nem csak Ő,de a családon azon fele is,akik az Ő részéről lettek a rokonaim(bátyja,a felesége,a fiai,apósom stb.)A kisebbik fiunk 2 éves volt nyáron,és nem akartuk elvinni a temetésre(vidéken élt a Nagyim).A sógornőmék ajánlották fel,hogy menjünk el nyugodtan,vigyáznak a kicsire.
2011. jan. 14. 20:02
 14/33 anonim ***** válasza:
Épp ezért mondom, hogy szerintem nem erről van szó. Nem csak sírást válthat ki egy temetés,hanem sokkal súlyosabb mélyebb lelki megrázkódtatást, talán emlékeztetné valamire, ezért is fél a helyzettől,de ezt neked nem meri bevallani, mert szégyelli. Még egy érzéketlenebb ember is tudja, hogy ez nem kedv kérdése és hogy ez mennyire hatalmas bunkóság, szóval szerintem oka van rá, de nem ez. Mindenképp megbeszélném vele még egyszer. Bennem fel sem merülne, hogy nem megyek el.
2011. jan. 14. 20:08
 15/33 anonim ***** válasza:
Vágd ki, mint a macskát xarni! Végleg!!! Nézd, temetésre járni senki sem szeret, de ha szeretek valakit, akkor igenis lelki támaszt nyújtok neki. Pláne, ha konkrétan nem hogy az apja, de félig-meddig az apósom temetéséről van szó...
2011. jan. 14. 20:10
 16/33 anonim ***** válasza:
Én szakítanék vele. Azért a barátod, hogy számíthass rá akármiben, főleg ilyen helyzetekben. A szerelem csak ezután jön. Tehát innentől kezdve nincs miről beszélni.
2011. jan. 14. 20:10
 17/33 anonim ***** válasza:
61%
20:08: Akármilyen óriási lelki megrázkódtatásnál is fontosabb kell (kéne) hogy legyen neki a barátnője ilyen helyzetben! Úgyhogy ez nem kifogás.
2011. jan. 14. 20:12
 18/33 anonim ***** válasza:
Részvétem..Én örülnék neki,ha ilyen nehéz időszakban a párom mindvégig mellettem állna.Szükségem lenne rá.
2011. jan. 14. 20:14
 19/33 anonim ***** válasza:
Én még a barátnőimmel sem állnék szóba soha többé ha nem támogatnának, nemhogy a barátommal.Akinek mindenkinél jobban mellettem kéne állnia.
2011. jan. 14. 20:15
 20/33 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, tényleg nem kifogás, de kb. úgy képelem el a szituációt, minthogy nem kíséred el a párod a kórházba, mert egy közeli hozzátartozód ott halt meg és olyan emlékeket ébresztene, amit úgy érzed nem tudsz még egyszer feldolgozni. Simán lehet ilyen indoka is. Ha ezt velem a párom megosztaná megérteni. A kedvet nem, h valóban az az indok, akkor én magam csomagolnék neki össze, de ha arról van szó, mint az én példámban, akkor el tudnám fogadni azt hiszem.
2011. jan. 14. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!