Mit szólnál, ha a párod találkozgatna az exével?
Figyelt kérdés
Persze nem mondja el, csak később tudod meg..2011. jan. 13. 20:13
32/32 anonim válasza:
Szia,
látom, hogy januári a kiírásod, de jelenleg én is ebben a cipőben járok, és szeretném megkérdezni, hogy mi lett? Szakítottatok? Tényleg randizott a volt barátnőjével? Most nálunk is ez a helyzet és tanácstalan vagyok, mit tegyek, én véletlenül tudtam meg, és nem hogy találkozgat, intézi az ügyeit is nagy sebbel-lobbal, szóval nálatok mi lett a vége? És tényleg, hogy tudtad meg? Én bizonyítani nem tudok semmit, hogy viszonyuk lenne, de nem látok más értelmes magyaerázatot a naponkénti telefonálgatásra és többször rájöttem már hogy találkoztak! Szerintem repülni fog, pedig gyerek is van, de már nem érdekel, kábé fél éve megy ez a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!