Nem tartom hosszútávon tolerálható dolognak, arról nem is beszélve, hogy nem hiszek az exek közötti túlzott jó viszonyban, ez amolyan férfi - nő barátság, ami csak a mesékben létezik.
Ülj le vele beszélgetni erről, mondd el az érveidet, de ne indulatból beszéljél, mert akkor el fogja annyival intézni, hogy féltékeny vagy.Ezt az "örömöt" ne add meg neki.
2011. jan. 13. 20:23
12/32 anonim válasza:
balhét csapnék,de nagyot,és hacsak nem halálos beteg a csaj és bucsuzkodott,akkor repülne mint az a bizonyos szaros macska
2011. jan. 13. 20:23
13/32 anonim válasza:
Semmit. Nem a tulajdonom.
2011. jan. 13. 20:26
14/32 anonim válasza:
Én is találkozgatok a volt férjemmel, sőt a mostani feleségével meg is pusziljuk egymást. Mindíg vele jön, ha találkozunk./nem miatta váltunk el!/
2011. jan. 13. 20:27
15/32 Tinker Bell válasza:
Velünk már előfordult hasonló! Csak a csaj folyamatosan küldözgette a páromnak az sms-eket, meg mms-ben a fényképét. Kis szutyadék! Fúj, az a csaj! Közben meg nem elég, hogy a páromnak ott voltam már, neki is volt egy fickója aki el is jegyezte már. Aztán úgy szakítottunk ennek véget, hogy új SIM kártyát vettünk és ezt a számot nem tudta. Egyszerűen nem fogta fel, hogy húzzon el messzire!
A helyedben nagy balhét csapnék!
2011. jan. 13. 20:28
16/32 anonim válasza:
véletlenül összefutottak kávéztak:rendben van
ezek után megbeszéltek baráti találkozót:rendben van
de akkor sem tetszene ha utólag tudnám meg..
de így hogy randi szinten..repül
2011. jan. 13. 20:33
17/32 anonim válasza:
Nem kérdés! Szakítanék!
2011. jan. 13. 20:35
18/32 anonim válasza:
!
Senki sem olvasta a kérdező kommentjét, miszerint a párja randizás céljából találkozgat az exével, vagy mindenki ennyire megértő és toleráns?????? :D
2011. jan. 13. 20:41
19/32 anonim válasza:
Mindenképpen szakítanék vele akárhogy találkozgatnának! Akár randi akár baráti szinten! Nem lehet bízni az ilyen emberben aki az exével találkozgat! Találkozzon haverokkal de ne tartozzon közéjük 1 ex sem! Annak akkor vége és kész! Én sem találkozgatnék egyikkel sem!Azért sem mert nem akarok konfliktust és azért sem mert nem azért nem vagyok vele mert akarnék tőle valamit, hanem mert nem! És nincs barátság fiú és lány között ha már egyszer voltak együtt! Tapasztalatból mondom!
2011. jan. 13. 20:47
20/32 anonim válasza:
Ha találkozgatnak folyton tök mind1 miért, mindenképpen szakítanék!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!