Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha a párod...

Mit szólnál, ha a párod találkozgatna az exével?

Figyelt kérdés
Persze nem mondja el, csak később tudod meg..
2011. jan. 13. 20:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
28%

Semmit. Elgondolkoznék miben voltam sz*r és próbálnám kompenzálni. Ha nem megy elküldöm.

18/F

2011. jan. 13. 20:52
 22/32 anonim ***** válasza:
90%
Lapátra tenném...
2011. jan. 13. 20:55
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Huhh ha nem mondja el akkor annak a kapcsolatnak ott lenne vége.De Te még írtad is,hogy randiznak.Akkor mi a kérdés?Egy olyan nővel találkozgat akivel lefeküdtek anno(valószinüleg),vannak közös emlékeik,talán még érez alamit iránta..sőt ha randiznak akkor biztosan.Nem kérdéses,keress egy megfelelő párt magadnak.Tudom könnyű ilyet írni,de ezek után hogy bíznál benne?Nekam az járna a fejemben,hogy az a nő valamiben jobb nálam és ha így állunk,akkor legyen is vele.

Sajnálom,s.zar lehet.Hogy tudtad meg?Biztos,hogy randiztak?

2011. jan. 13. 21:00
 24/32 anonim ***** válasza:
92%
Nem lenne már a párom.
2011. jan. 13. 21:01
 25/32 anonim ***** válasza:
50%
Kiakadnék, és ultimátumot adnék neki, vagy az ex vagy én. Én tudom mit beszélek, mert én is az a bizonyos exbarátnő vagyok. Az exem barátnője pontosan azt hiszi, hogy barátokként váltunk el, akik olykor megisznak egy kávét. Hát nagy tévedés.
2011. jan. 13. 22:45
 26/32 anonim ***** válasza:
94%
Akinek párja van, ne randizzon másokkal.
2011. jan. 13. 22:52
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
randiszinten? kidobnám, mint macskát szarni. menjen vissza az exéhez, belőlem ne csináljon hülyét.
2011. jan. 14. 07:03
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Kidobnám, gyerek ide vagy oda. Akkor még szét is verném ha azzal a kis k.rvával találkozgatna akit tiszta szívböl gyülölök és még rettenetesen ronda is. Meghallom a nevét és idegrohamot kapok, legszívesebben eltörnék a hátán egy hólapátot.

Bocsánat kicsit elragadtattam magam már magától a feltételezéstöl is.

23/N

2011. jan. 14. 08:58
 29/32 anonim ***** válasza:

randiszinten? magyarul smárolnak és szexelnek?

elgondolkodnék azon, hogy mégis hogyan ismerhettem félre ennyire egy embert.

2011. jan. 14. 18:59
 30/32 anonim ***** válasza:
08:58-ashoz hasonló szinten rendezném. de a csajt is.. mindig kettőn áll a vásár... repülne... akkor aztán randizhatna, akivel csak akar.
2011. jan. 16. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!