Mit szólnál, ha a párod találkozgatna az exével?
Semmit. Elgondolkoznék miben voltam sz*r és próbálnám kompenzálni. Ha nem megy elküldöm.
18/F
Huhh ha nem mondja el akkor annak a kapcsolatnak ott lenne vége.De Te még írtad is,hogy randiznak.Akkor mi a kérdés?Egy olyan nővel találkozgat akivel lefeküdtek anno(valószinüleg),vannak közös emlékeik,talán még érez alamit iránta..sőt ha randiznak akkor biztosan.Nem kérdéses,keress egy megfelelő párt magadnak.Tudom könnyű ilyet írni,de ezek után hogy bíznál benne?Nekam az járna a fejemben,hogy az a nő valamiben jobb nálam és ha így állunk,akkor legyen is vele.
Sajnálom,s.zar lehet.Hogy tudtad meg?Biztos,hogy randiztak?
Kidobnám, gyerek ide vagy oda. Akkor még szét is verném ha azzal a kis k.rvával találkozgatna akit tiszta szívböl gyülölök és még rettenetesen ronda is. Meghallom a nevét és idegrohamot kapok, legszívesebben eltörnék a hátán egy hólapátot.
Bocsánat kicsit elragadtattam magam már magától a feltételezéstöl is.
23/N
randiszinten? magyarul smárolnak és szexelnek?
elgondolkodnék azon, hogy mégis hogyan ismerhettem félre ennyire egy embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!