Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha mégse akarok...

Mit tegyek ha mégse akarok gyereket? Férjem nagyon akar de én rájöttem nekem mégse kell ez a hercehurca és a gyerek a vetélytársam lenne férjem öt szeretné ő örökölne férjemtöl stb. hogy mondjam el neki? normális vagyok?

Figyelt kérdés
vagy hülye gondolatok?
2011. jan. 12. 11:59
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
85%
Aki vetélytárs ként tekint a saját még meg sem fogant gyerekére az inkább tényleg ne szüljön.
2011. jan. 12. 13:22
 32/47 anonim ***** válasza:
91%

Ezek az erzelmek valoban nem egy Anyai erzesrol szolnak, talan beteges is egy kicsit.

A parod amikor egeszseges, akkor termeszetesen, hogy fogja szeretni a gyermeket, mint Edesapa!

Tehat mar most, Te a parodrol olyat feltetelezel, ami beteges feltekenysegre vall pl.

A "gyermek" orokol?

Honnan tudod azt, hogy a "kaszas" mikor, es kiert fog jonni eloszor?

Erdemes lenne egy lelkitisztitast vegezned, mivel ezek a gondolatok meg nagyon artalmasak lehetnek a szamodra.

2011. jan. 12. 13:24
 33/47 anonim ***** válasza:
95%
Jól értem a férjed súlyos beteg és téged csak az érdekel hogyha szülsz egy gyereket és ő meghal akkor nem te fogsz örökölni? Azért ez így... te jó ég!
2011. jan. 12. 13:24
 34/47 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy hülye mert még azelőtt rájöttél erre mielőtt megszületett volna a gyerek. Ilyen hozzáállással valóban nem való neked, látszik hogy nagyon önző vagy. Nem bántásból írtam, te kérdezted.
2011. jan. 12. 13:25
 35/47 A kérdező kommentje:
nem csak az érdekel. nem kell egyí részt kiragadni. de pl ha már ezt ragadjuk ki most 160nmen lakunk ha ö meghal ugye esélyes és a gyerek kiskoru én nem tudom emiatt eladni és kisebbe költözni márpedig perpill munkám sincs mert öt ápolom, és érettségim van ennyi max 80 ezerböl nem tudom a gyereket nevelni csak hogy kifejtsem hogy nem a gyerektöl sajnálnám.
2011. jan. 12. 13:28
 36/47 anonim ***** válasza:
72%
nehéz helyzetben lennél, mert ha a férjed meghall, és van gyerek nem biztos hogy a gyámügy engedi eladni. Sajnos történt ilyen az ismerősöméknél. Nem tudják eladni a házat.Mert az a gyerek öröksége is.
2011. jan. 12. 13:34
 37/47 anonim ***** válasza:
58%

Akkor meg írass végrendeletet vele, hogy Te örökölj. Bár szerintem Te mint a tulajdonos kiskorú megmaradt szülője eladhatod a házat.

Ne haragudj, de akkor sem normális a gondolkodásmódod, valamit nagyon elcsesztek a nevelésed során...

Mindenképp mond el a férjednek, hogy tudja mire számíthat, még ha felépül is. Azért az is egy jellemvonás, hogy miközben a férjed haldoklik neked az a legnagyobb problémád ki hogy örököl utána.

2011. jan. 12. 13:35
 38/47 anonim ***** válasza:
31%
ha a férjem beteg lenne és esetleg elveszíthetném, az lenne az első gondolatom hogy gyerekünk legyen. legalább gyerekem legyen tőle ha ő meghal. az anyagiasságod számomra felfoghatatlan.
2011. jan. 12. 13:59
 39/47 anonim ***** válasza:
47%
Nehogy szexeljetek, a végén még becsúszik egy gyerek. Sajnálnám szegényt.
2011. jan. 12. 15:57
 40/47 anonim ***** válasza:
52%

ma 12:52-nek

12.45-vagyok

Nem volt végrendelete a nővéreméknél.Boldog házasságban éltek,és nem is gondolták,hogy ilyen hamar elmegy a sógor.

Mindent a nővérem örökölt.Mint írtam tényleg hülyén nézni ki,hogy egész életedben dolgoztál,gyűjtötted a pénz,vettél/építettél közösen egy házat ahol a fél életedet töltöd,és mert meghalt a férjed/feleséged,te újra mindent a nulláról kezdenél..Ne röhögtess ilyen még Magyarországon sincs..

Ha így lenne ahogy te írod akkor senki nem venne házat,nem gyűjtene,hanem csak máról a holnapra élne..Albérletben lakna,és szarna mindenre..

2011. jan. 12. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!