Mit tegyek ha mégse akarok gyereket? Férjem nagyon akar de én rájöttem nekem mégse kell ez a hercehurca és a gyerek a vetélytársam lenne férjem öt szeretné ő örökölne férjemtöl stb. hogy mondjam el neki? normális vagyok?
Ezek az erzelmek valoban nem egy Anyai erzesrol szolnak, talan beteges is egy kicsit.
A parod amikor egeszseges, akkor termeszetesen, hogy fogja szeretni a gyermeket, mint Edesapa!
Tehat mar most, Te a parodrol olyat feltetelezel, ami beteges feltekenysegre vall pl.
A "gyermek" orokol?
Honnan tudod azt, hogy a "kaszas" mikor, es kiert fog jonni eloszor?
Erdemes lenne egy lelkitisztitast vegezned, mivel ezek a gondolatok meg nagyon artalmasak lehetnek a szamodra.
Akkor meg írass végrendeletet vele, hogy Te örökölj. Bár szerintem Te mint a tulajdonos kiskorú megmaradt szülője eladhatod a házat.
Ne haragudj, de akkor sem normális a gondolkodásmódod, valamit nagyon elcsesztek a nevelésed során...
Mindenképp mond el a férjednek, hogy tudja mire számíthat, még ha felépül is. Azért az is egy jellemvonás, hogy miközben a férjed haldoklik neked az a legnagyobb problémád ki hogy örököl utána.
ma 12:52-nek
12.45-vagyok
Nem volt végrendelete a nővéreméknél.Boldog házasságban éltek,és nem is gondolták,hogy ilyen hamar elmegy a sógor.
Mindent a nővérem örökölt.Mint írtam tényleg hülyén nézni ki,hogy egész életedben dolgoztál,gyűjtötted a pénz,vettél/építettél közösen egy házat ahol a fél életedet töltöd,és mert meghalt a férjed/feleséged,te újra mindent a nulláról kezdenél..Ne röhögtess ilyen még Magyarországon sincs..
Ha így lenne ahogy te írod akkor senki nem venne házat,nem gyűjtene,hanem csak máról a holnapra élne..Albérletben lakna,és szarna mindenre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!