Mit tegyek ha mégse akarok gyereket? Férjem nagyon akar de én rájöttem nekem mégse kell ez a hercehurca és a gyerek a vetélytársam lenne férjem öt szeretné ő örökölne férjemtöl stb. hogy mondjam el neki? normális vagyok?
Ha valóban komolyan gondolod, amiket leírtál és nem csupán "múló hóbort", akkor valóban ne vállalj gyermeket, mert nem szeretnél édesanya lenni és nem is lennél jó anya. Egy állandóan féltékenykedő, kisajátító valaki lennél és ezt sem egy férj sem egy gyerek nem érdemli meg.
Természetesen nem vagy hülye, csak sokak számára érthetetlen ez a felfogás. Viszont, ha ehhez ragaszkodsz, akkor a férjedet sajnálom, hogy nem élheti át az apaság őszinte örömeit...
Hát ez baromi egyszerű (már, ha nem kamu a kérdés..):
Mondd ezt meg a férjednek, amit itt leírtál! Hogy féltékeny lennél rá, és jobban szeretné őt mint téged, meg hogy ő örökölne nem te. Biztos hogy ha elmondanád neki, ő sem akarná már többé hogy szülj neki. Ezzel meg is oldódna a gondod. Bár lehet hogy ezek után már téged sem akarna de az már másik fejezet.
egy gyereket teljesen máshogy szeretnek,mint a párjukat az emberek(férfi és nő egyaránt).
hát szerintem ez egy nőtől egyáltalán nem normális viselkedés,hol vannak az anyai ösztönök belőled?
de valóban vannak olyan típusú emberek,hogy jobb ha nincs gyerekük.
viszont ha a férjed nagyon szeretne már babát akkor biztos sok konfliktusotok lesz emiatt.
ma 12:28
Ez nem egészen így van.
A nővéremék 25 éve voltak házasok gyerek nélkül.A férje tavaly halt meg,és hiába volt a férjének 2 testvére mindent a nővérem mint feleség örökölt.
A házat,a nyaralót,kocsit,a lakberendezési tárgyakat,és a félretett pénzüket (ami elég szép összeg.) Senki nem örökölt csakis a nővérem--
Elég hülyén is jönne ki ha több éven keresztül dolgozik/él egy házaspár és ha az egyik fél meghal akkor a másik mehet isten hírével..
Csak akkor örökölnek a leszármazottak,ha nincs se gyerek,és már özvegy vagy nem is volt házas..
Kérdezőnek..
Tényleg hülye gondolataid vannak,erre nem is lehet mit mondani.Csak megjegyzem amikor világra hozol egy gyermeket (normális esetben) az anya szívből megszereti,és eszébe sem jutna ilyen hülyeség..Sőt,sokszor inkább az a gond,hogy a nő jobban szereti,jobban törődik a babával és néha hajlamos elfeledkezni a férjről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!