Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha mégse akarok...

Mit tegyek ha mégse akarok gyereket? Férjem nagyon akar de én rájöttem nekem mégse kell ez a hercehurca és a gyerek a vetélytársam lenne férjem öt szeretné ő örökölne férjemtöl stb. hogy mondjam el neki? normális vagyok?

Figyelt kérdés
vagy hülye gondolatok?
2011. jan. 12. 11:59
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
21 vagyok. az a baj a férjem beteg astocyta agydaganat. nem tudni a mütétje után kiujul e. ezért akar ö sietni a babával.nagyon félek.ö azt hiszi felépül de ki tudja. és azt is szokta mondani egy gyerek mégjobban összekötne minket.
2011. jan. 12. 12:52
 22/47 anonim ***** válasza:
81%
OFF 12.45 Akkor ott volt végrendelet. A törvényes öröklés rendje nem ez.
2011. jan. 12. 12:52
 23/47 anonim ***** válasza:
79%
Nagymamám (cirka 50 év házasság és közös néven lévő lakás), a lakás haszonélvezetét örökölte (a fele maradt az övé), a papám részét a két fia örökölte negyed-negyed részben. Végrendelet nem volt. Valószínű a nővéred esetében volt.
2011. jan. 12. 12:53
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy látom már el is temetted a férjedet, ha már azon aggodsz, hogy ki örököl és részben ezért nem akarsz gyereket. Önzőség. Furcsa nézeteid vannak, amire sztem nem mentség a kor (nyilván 16 évesen sem akar az ember még gyereket de nem azért mert, nehogy ne rá figyeljen a párja, stb. nem ilyen nézetek miatt mint te), szerintem ezt nem fogod kinőni.

második ma 12:07, 12:10

23N

2011. jan. 12. 12:57
 25/47 anonim ***** válasza:
61%

12:53

A két FIA örökölte! És nem a testvére, meg az anyja, meg az isten tudja ki.

Egyébként én nem ítélem el a kérdezőt, tudjátok, nem mindenkinek vannak ám anyai ösztönei/gondolatai 21 évesen! Persze tudom, gyk tele van huszonéves kismamákkal, egyesekben annyira túltengenek ezek a bizonyos anyai ösztönök, hogy gondolkodás nélkül gyereket szülnek, amint kilépnek a tinédzserkorból...(körbe lehet nézni a kérdések között, olyan kismamákkal van tele ez az oldal, aki hülye fejjel munka, karrier, minden nélkül szült gyereket, a párja tartja el, kérdés hogy mi lesz ha esetleg vége szakad a kapcsolatnak, ja tudom, olyan nem lesz soha, hisz az élet egy szép romantikus film) De ez biztosan normális...

Egyébként a párodtól is elég önző dolog hogy azért akar gyereket, mert lehet hogy meg fog halni. Aztán meg te neveld egyedül ahogy tudod, old meg, az le van ejtve? Meg az is le van ezek szerint ejtve hogy fiatalon, munkatapasztalat, meg minden nélkül, kisgyerekkel hogy fogsz munkát találni, miből fogod magad/magatokat fentartani.

Azt meg már mondani se kell hogy amíg ilyen gondolataid vannak ne válallj gyereket. Szerintem is ez csak a gyerekre való felkészületlenség, "éretlenség" jele, és meg fog változni.

2011. jan. 12. 13:03
 26/47 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem sem korfüggőek ezek a gondolatok, ha valaki még nem akar gyereket nem ezen indokok miatt nem, normális esetben. Alig vagyok idősebb, mint a kérdező, de egyáltalán nem így gondolom. (Anyám, nagymamáim, nagynénéim, stb... ennyi idősek, vagy fiatalabbak voltak mint Te.)

/Elég furcsa a világ, ha a nők többsége 30 éves korára gondolja úgy, hogy a gyerek már nem csak "nyűg"./

2011. jan. 12. 13:06
 27/47 anonim ***** válasza:
58%

ma 13:03

Igen a két fia, mert voltak gyerekei, de ha nem lennének akkor a testvérei örököltek volna. nem tudom miért nem bírod elhinni. Magyarországon elég furcsák a törvények ebből a szempontból, de valahol jogos, hogy az utódokat tartja szem előtt, nem a házastársat.

2011. jan. 12. 13:08
 28/47 A kérdező kommentje:
egyébként a házastárs örököl mert pl közösen vettük a lakást házasság után szép is lenne ha azt elszedné a családja.egy házasság egy életközösség ahhoz már szülöknek nincs köze de nem ez volt a kérdés nem tudom mit okoskodsz annyit
2011. jan. 12. 13:12
 29/47 anonim ***** válasza:
44%
A karrier nem minden. Én speciel nagy ívbe tojok rá, attól nem leszek boldogabb, munkám van, ennyi elég, amúgy anyám aki 18 évesen férjhez ment, dolgozott 3 évet, majd megszült engem 21 évesen, mára egy bank vezető beosztású alkalmazottja (főkönyvelője).
2011. jan. 12. 13:14
 30/47 A kérdező kommentje:

13 08 nak:

[link]

és megkérlek ne irj több nem témába vágót föleg nem hülyeségeket

2011. jan. 12. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!