Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi megy el egy olyan...

Mennyi megy el egy olyan családnál ahol 200 ezret keresnek?

Figyelt kérdés

Mert anyujék kersnek KB 200 ezret tesóm beleadásával együtt.

És fel adta a csekkeket anyu és most a kasszába már csak 16 ezer FT van. ÉS APUNAK MA JÖTT MEG A FIZETÉSE.

suttyomba oda adja valakinek?? Apu nem kap költöpénzt. Szeretem nagyon anyát, de ez nem jó így. Hónap eleje vAN ÉS ÚGY NÉZ KI 16 EZER FORINTUNK VAN. De lehet anyunál is van. De minek rakna ki 16 ezret csak úgy?? Igaz el volt dugva. Na szerintetek??

apu nagyon ki van , mert ha felhozza anyu ordítt vele

13L

2011. jan. 10. 15:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
85%
A szüleid minimálbért keresnek, a tesóid csak épphogy a kajába adnak a mai világban már még a levegövétel sincs ingyen (adó),és te csodálkozol hogy 200 ezerböl nem marad? Anyud legalább becsületesen befizet mindent még ha nem marad akkor is! Ez jó.Ha viszont nem a számlákra költi akkor balhé van.Lehet hogy apud azért veszekszik,de az is lehet hogy azért mert anyud becsületes,és ö inkább elherdálta volna a pénzt.Ennek itt naon sok oldala van,ismeretlenül nem nagyon lehet véleményt mondani!
2011. jan. 10. 16:30
 22/35 anonim ***** válasza:
68%
mennyire korszerű a lakásotok? mi a villanyszámlán energiatakarékos égőkkel spórolunk, illetve folyamatosan áramtalanítjuk a gépeket, de ha rákeresel a neten vannak ilyen cikkek, hogyan lehet otthon spórolni, de amúgy a gyerekek is tudnak, nem kell állandóan gyorskajáldában enni, meg márkás cuccokat majmolni stb ( 19 éves vagyok)
2011. jan. 10. 16:31
 23/35 anonim ***** válasza:
84%
Hát én lehet megmondanám apádnak, hogy ha szerinte szarul osztom be a pénzt, akkor tessék, mutassa meg ő hogy szerinte hogy kéne...Láthatóan még egy számlát se fogott a kezében, akkor mire fel osztja az észt? Jesszus, ilyen pofátlan embert...Keres 70 rongyot, és még neki áll feljebb??? Ha nem tetszik neki, keressen jobb munkát.
2011. jan. 10. 16:32
 24/35 anonim ***** válasza:
77%

16:05

"Kajára kell 100-120 ezer"

Ti sem vagytok disznók, már bocs!

2011. jan. 10. 16:32
 25/35 anonim ***** válasza:
84%
16.30 vok újra! Na ott a baki! Akkor apád a balhés! Aki a saját feleségét sz@rházi asszonynak hívja mert becsületesen befizetett mindent na az a nem helyes!Szerinetm anyud nem hibás,ha a pénzt a számlákra költötte el!
2011. jan. 10. 16:34
 26/35 A kérdező kommentje:
soha nem voltam még egy moziba sem :( Színházba voltam, meg cirkuszban is. De se étterembe se sehol szinte. Köszönöm a válaszokat!! Apa is volt ház vezető és akkor 10 ezerrel több maratt
2011. jan. 10. 16:46
 27/35 anonim ***** válasza:
77%

off: nem vagyunk disznők, de az fejenként napi 1000 Ft. Vagyis ha csak 3x eszünk, akkor 333 ft/ étkezés, de ebben a liszt az olaj, a cukor, a sütőpapír stb is benne van.

Mégi smit főzöl egy főre ebédre 300 ft-ból? Leves hús, savanyú, köret, hétvége, szülinap stb?? És mit veszel mondjuk reggelire, vagy tízóraira, mert nem tudjuk megoldani itthonról. Az egyetemn pl. nincs menza, és napi 12 órás elfoglaltsága van, nem főzőcskézhet mindig.

Szerintem egy főre egy étkezésre 300 ft, gyümölccsel, kávéval, szülinappal mindennel együtt nem disznós dőzsölés, épp csak minimum.

2011. jan. 10. 17:31
 28/35 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem apukád üljön le, és ossza be a februárit, hoyg szerinte hogy lenne jobb, aztán beszéljék meg anyuddal - hátha van jó ötlete.
2011. jan. 10. 17:32
 29/35 anonim ***** válasza:
77%
nem akarom apukádat (nagyon) megbántani, de van olyan apuka is, aki 300 ezret keres, és a felesége csak azért jár el, hogy be ne savanyodjék a háztartás mellett.
2011. jan. 10. 17:44
 30/35 anonim ***** válasza:
77%
Nekünk csak a lakáshitel és a rezsi elvisz 200ezret, pedig csak egy kétszobás panellakást törlesztünk. Simán elmeet a pénz. A mi hitelünk is CHF-alapú és az elmúlt 2 év alatt 60ezerrel nőtt a havi törlesztő. Szóval nem gondolnám, hogy anyukád másnak adja a pénzt...
2011. jan. 10. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!