Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi megy el egy olyan...

Mennyi megy el egy olyan családnál ahol 200 ezret keresnek?

Figyelt kérdés

Mert anyujék kersnek KB 200 ezret tesóm beleadásával együtt.

És fel adta a csekkeket anyu és most a kasszába már csak 16 ezer FT van. ÉS APUNAK MA JÖTT MEG A FIZETÉSE.

suttyomba oda adja valakinek?? Apu nem kap költöpénzt. Szeretem nagyon anyát, de ez nem jó így. Hónap eleje vAN ÉS ÚGY NÉZ KI 16 EZER FORINTUNK VAN. De lehet anyunál is van. De minek rakna ki 16 ezret csak úgy?? Igaz el volt dugva. Na szerintetek??

apu nagyon ki van , mert ha felhozza anyu ordítt vele

13L

2011. jan. 10. 15:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%

Ja és még annyi, ha van valami jó kis devizahiteletek, akkor a törlesztőrészlet havi 80-100E ft is lehet, határ a csillagos ég.

16:08-as voltam

2011. jan. 10. 16:09
 12/35 A kérdező kommentje:
5-en vagyunk, nincs kocsink. Van törlesztés Buda Pest bank is ha jól tudom. 2 tesóm van. Apa kb 70-et keres, anya 70-at tesóim 10 adnak fejenként. Nekem a családi pótlék meg a 4-szer 7 ezer forint kaja jegy
2011. jan. 10. 16:12
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

kérd meg, hoyg magyarázzák el acsaládi költségvetést!

A szüleidnek meg le kéne ülniük minden hó elején, kis kockás papírral, és megtervezni, mire mit költenek. Ha anyukád jár a postára, akkor lehet hogy apukád csak körülbelül sejti, mennyit kel befizetni, lehet, hogy nagyon alábecsüli. Én is mindig meglepődöm, ha összeadom, csak 3 ezer + ötezerr, + 1200 és a vége mégis 90 ezer.

A 200 négy emberre nagyon kevés.

Osszd el: egy emberre 50 ezer. Az napi 1700 ft. Ebből ebédbefizetés, villany, fűtés, víz, bérlet, ruha, reggeli, uzsonna, vacsora, wc papír, fogkrém, mosás, vasalás, közös költség, autó esetleg, ...gáz a főzéshez, tv, internet..

nekünk fejenként/naponta 700 ft-ba van az csak ha itthon vagyunk. Úgy hogy nem ettünk még, nem ruházkodtunk. Csak a víz a mosás, a villany, szemétdíj, meg ezek. Volt hoyg már nevettünk: érdemesebb nyáron kempingbe menni...

2011. jan. 10. 16:12
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Ja tényleg, bérletet ki is felejtettem, pesten két felnőtt bérlet 20E

diák: 5E/db

2011. jan. 10. 16:13
 15/35 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem kotik az orrodra hogy mi a helyzet,az en gyerekem is 13 eves es az a dolga hogy tanuljon,rendesen viselkedjen ,amikor szuksege van valamire ,megkapja,kap zsebpenzt,ennyi!!!
2011. jan. 10. 16:13
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Az a csoda ennyiből, hogy még van 16 ezer ft. A családi pótlék lehet hogy még ezután jön. Anyukád nagyon ügyesen kizsonglőrködi. Ha még hiteletek is van, nagyon ügyes, hogy ennyiből fenntart egy lakást és öt embert. Ha ilyen kevés a pénz, akkor mindig úgy van, csak máról holnapra tudunk élni.

Apukád le kéne üljön és számoljon. Szegény anyud varázslatot csinál, ő meg csak piszkálja, ahelyett hoyg megdicsérné. Jó lenne neki valami pluszmunkát szerezni: 70 ezer egy embernek sem elég, nemhogy abból gyerekeket eltartani, meg törlesztést fizetni.

2011. jan. 10. 16:15
 17/35 anonim ***** válasza:
65%

én mindig írom mikor mire mennyit költök.a minap pl megjött a gyes+csp összesen 51.000 ft.estére(!!!) már alig volt belőle.férjem meglepődött, "hisz semmit sem vettünk, mire ment el ennyi"levezettem neki...

2 telefontöltés(férjemnek és nekem):1.00-1.500=3.000

1 csomag nagy dohány:2.000

4 évesemnek nadrág, rajzmappa, matrica készlet: 2.050

magamnak notesz+megittam egy kávét a presszóban:480

autó gumiját csináltattuk, mert defektes lett:500

tankolás:5.000

férjemnek munkásnadrág+mekibe beugrottunk a gyerekekkel vásárlás után:5.000

óvodai fotók:1.600

szemüveget csináltattam:7.000

tesco:pelus, cumi, cumisüvegfertőtlenítő, szangli, csülök, fiamnak szívószálas itóka, illatosító, energiaital, patikában gyógyteák, szappan:13.000

össz kb:40.000 .... pedig nem is tűnt soknak

2011. jan. 10. 16:16
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kérdező: addig örülj amíg nem neked kell ezekkel a dolgokkal foglalkoznod! Én egy hónapig minden este sírva aludtam el amikor szembesültem vele hogy mennyibe is kerül AZ ÉLET! Csak hogy élek, van tető a fejem fölött és van mit enni! Ruházkodás, kozmetikumok, ajándékozás, szórakozás a mai világban már majdhogynem luxus! Jó ha tisztában vagy már az ilyen dolgokkal, talán akkor nem fogsz akkorát pofára esni mint én, de egyelőre még ne stresszeld magad, csak tanulj keményen, hogy meglegyen az a bizonyos mindenható pénz!
2011. jan. 10. 16:17
 19/35 A kérdező kommentje:
most felolvastam apunak, a válaszokat, és NAGYON kiabált. Azt mondta hogy , nem érdekli de én ilyen sz*r házi asszony ne legyek. Jó az egy dolog hogy tesóim maguknak veszik a ruhákat. :S Ez nem a 200 ezerből megy. De szerintem is nektek van igazatok. Megnyugodtam.. Apu meg majd megnyugszik
2011. jan. 10. 16:26
 20/35 anonim ***** válasza:
77%

Az előttem válaszolóknak:

16E-ből még enniük kell 20 napig! Lehet hogy az amit leirtatok igaz h sok mindent kell költeni. De gondolom kenyeret nem vesznek előre 20 napra.

2011. jan. 10. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!