Lehetséges, hogy azért nem ismerkednek egy lánnyal mert túl szép?
Én sem mernék szép lányoknál kezdeményezni. Mondjuk átlagosaknál sem, de szépeknél a szokásos 0-nál is kevesebb esélyt érzek.
21F
Nem tudom, mi ez a téveszme, hogy a szép lányok csak jó pasikat keresnek. Nem az amerikai tinifilmek világában élünk, hanem a valóságban - ahol mindenkinek más tetszik, még a szépek is többre vágynak, mint egy zselézett tincsre.
Mondom ezt úgy, hogy elvileg én is közéjük tartozom, holott régen kifejezetten csúnya voltam, és ma sem tartom magam átlagosnál többnek. De azt tapasztaltam, hogy nagyon sok pasi próbálkozik nálam, és nem szimpla "megkúrásra", hanem komolyabb kapcsolatra is. És nem csak olyanok jönnek, akik szívdöglesztően macsók, hanem egyszerű, hétköznapi srácok, vagy még a - szerintem - csúnyábbak is.
A barátságukat pedig nem utasítom vissza. Egy kapcsolathoz nekem több időre van szükségem, szóval nem szeretem, ha lerohannak, de amíg ismerkedem, akár egy olyan fiúba is beleszerethetek "szép" létemre, aki mások szerint csúnya. De ez kit fog érdekelni? Mi boldogok vagyunk és az a lányeg.
Mellesleg sok szép lányt láttam már kevésbé előnyös külsejű fiúval. Ők mertek és nyertek:)
Hogyne lenne!
A szépség adomány. Aki szépnek született, az igyekszik is a szépségét kihasználni ( nem is lenne ember, ha nem így tenne ). Azonban ezt mások is tudják róla, emiatt nem akarnak tőlük semmit vagy csak "egy dolgot".
Ha valaki szép, éreztetnie kellene azt, hogy a hétköznapi halandók számára is elérhető, mert különben egyedül is maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!