Lehetséges, hogy azért nem ismerkednek egy lánnyal mert túl szép?
A pasim is oda van a derékig érő hajú bombanőkért, mégis egy tök átlagossal kénytelen beérni=velem.
Saját bevallása szerint is sose voltak szép barátnői. Kritizál, hogy miért nem növesztem meg a fufrum, stb, szóval érzem hogy nem vagyok az ideálja. Persze ha az elején érezteti ezt, sose jövünk össze. Túl későn jöttem rá, mi a szitu. Valójában nem vágyik gyönyörű lányra, mert töketlen ahhoz, hogy beszerezzen egyet. Cserébe az én önbizalmamat rombolta a földig.
Igen, szerintem neki azért nincs gyönyörű barátnője, mert fél az ilyen lányoktól, még akkor is, ha valójában olyat akarna.
Velem sokszor azért nem mertek ismerkedni, én meg nem bíztam annyira magamban, hogy én menjek oda egy pasihoz. Sokan mondták később, hogy nem mertek kezdeményezni, mert nem hitték el, hogy egy ilyen nő szóba állna velük. Ezen mindig meg is lepődtem, mert nem tartottam soha egy nagy szépségnek magam.
Elég rossz volt ez, mert több olyan lehetséges kapcsolatom nem jött létre, amiket szerettem volna.
A másik gond az volt, hogy soha nem az izomagyú szépfiúk vonzottak, hanem az intelligens, jó humorú emberkék. Akik meg nem mertek nálam próbálkozni, csak mint haver. Én meg szintén nem mertem lépni. :D
Igen, lehetséges.
Kivéve persze a "menő macsók", akik istenkirálynak tartják magukat - és akiket minden jóérzésű lány elhajt.
Nekem is van egy barátnőm, aki nagyon szép, és képtelen magának párt találni, pedig szegény már 27 éves. Igaz, alig néz ki 18nak. Én is szebb vagyok az átlagnál (uh, de rossz ezt leírni, még ha névtelenül is...), és szintén nehéz volt párt találnom. Partnert egy éjszakára már annál könnyebb... :S
persze. nekem sincs valami sok önbizalmam a nők terén, így egy nagyon szép lánynál csekély az esélye, hogy kezdeményezzek. én először mindig barátilag próbálok ismerkedni azzal aki tetszik, aztán ha még mindig tetszik, esetleg utána a tettek mezejére lépek, de ahhoz nagyon össze kell szedjem magam. ugye a barátnőd nem hosszú barna hajú, kék szemű alacsony lány? :) nem azért kérdezem nyugi...
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!