Barátság! Van itt olyan, akit a barátja megbántott, megalázott, cserbenhagyott (pl. pont nehéz időszakban), nem beszéltek évekig és utána újra nagyon jó barátok lettek?
én elfogadnám a közeledést, és ha a szemembe elmondaná, hogy bocsánatot kér, meg megbeszélnénk, elfogadnám
rossz az ilyen a legjobb barátnál
haverokban sokat csalódunk, az nem is igazán érdekel
de ha egy barát bánt meg, az nagyon rossz
én azt mondom, hogy mindenki hibázhat, mindenkinek vannak rossz időszakai
szerintem lehetnék újra jó barátok, sőt azt is megkockázhatom, hogy így meg is erősödhetne a barátság
csak mint említettem elég makacsok, öntörvényűek vagyunk, akik ritkán néznek szembe a hibáikkal, nem akarják elfogadni (viszont belül e miatt örlődnek)
(ezért is lepődtem meg az internetes "kedvenceléseken")
szavakkal történő megbántás történt
(nem több)
akkor kb. hasonló a szitu (szavakkal megbántás, pletykálás, "talán túlreagálás")
de azért ha megbántott, úgy gondolom nem nekem kéne őt keresni
kb. 1éve nem beszélünk
(mondom csak ez az iwiwes dolog van)
ti mennyit nem beszéltetek?
majd beszélgethetünk akár privátban is, ha Neked nem jó itt
csak holnap vizsgám van és tanulnom kéne :)
én amúgy azt ajánlom Neked, hogy a helyzetedben azt csinálnám, hogy keresd meg és szemtől szemben mondd el, amit gondolsz, kérj bocsánatot, ha megbántottad
én egy ilyennél tuti megbocsájtanék
csak minnél hamarabb tenném ezt és mindenképp személyesen
Én már nem fogadnám el a volt legjobb barátnőm bocsánatát.
Egy fél éven keresztül sz*rt a fejemre meg minden, amikor mondta h beszélni akar velem, mindig bocsánatot kért én megbocsátottam. Utána nyáron elvoltunk, majd most ősszel megint eltávolodtunk, mindkettőnk hibájából. Mondtam neki h beszéljük meg,Bocsánatot kértem tőle, erre szinte meg leoltott hogy csak az én hibám minden. Kibékültünk, aztán megint átvágott, kibeszélt rendesen. Megint bocsánatot kért, megmondtam neki hogy nagyon nagyot csalódtam.. erre még neki állt feljebb.. azóta nem sokat beszélünk, és folyamatosan látom miket ír rólam egy oldalra :) tök jó nem ?
Szóval ezért nem bocsátanék meg neki, akárhogy könyörögne. 3 évig a legjobb barátnőm volt, de vége, nekem már ilyen "barát" nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!