Barátság! Van itt olyan, akit a barátja megbántott,
megalázott, cserbenhagyott (pl. pont nehéz időszakban),
nem beszéltek évekig és utána újra nagyon jó barátok
lettek?
Én épp most szomorkodok, tudom nem nagy horderejű dolog, meg számtalan magyarázat lehet rá, de bosszant, hogy a TV fontosabb neki, mint az én mondandóm!
2011. jan. 9. 20:55
Na ezt én is írhattam volna. Szóval. Eddig azt hittem lesz még valami a barátságunkból de már tudom, hogy nem. SOHA nem barátkoznék már vele.
2011. jan. 9. 20:57
13/31 A kérdező kommentje:
megbántott olyan dolgokkal, amit mondott
meg szerintem olyan dolgokat is elmondott a barátainak (amit csak neki mondtam el magamról)
amúgy nagyon jó barátomnak tartottam, az egyik legjobbnak
most veszem észre mintha közeledni próbálna ezeken a baráti közösségi oldalakon
mindketten erős személyiségek, makacsok vagyunk, akik riktán ismerik el, ha tévednek
Nekem volt egy gyerekkori legjobb barátom, amivel valami gyerekes dolgon vesztünk össze, de annyira, hogy évekig egymásra se néztünk az utcán se, nem hogy még köszöntünk volna. Aztán úgy hozta a sors, hogy egy helyen kezdtünk dolgozni, majdnem ugyanakkor. És most megint egész jóban vagyunk. Olyan jó barátok sosem leszünk, mint régen. Neki is vannak újak, meg nekem is. De mostmár végre újra beszélgetünk, együtt megyünk reggel dolgozni, együtt jövün általában haza, szóval újra elég jó a viszonyunk.
2011. jan. 9. 21:02
persze, bár én a mai napig nem beszélek vele, olyan dolgot csinált
2011. jan. 9. 21:06
Vannak dolgok, amiket nem lehet elfelejteni és megbocsájtani. Ha "csak" megbántás, vagy kikotyog valamit, az szerintem hamarabb meg lehet bocsájtani, mint pl. az én esetembe, hogy meglopott a barátnőm, a másik meg rámvert egy lopást, hogy elloptam az egyik drága ékszerét.
2011. jan. 9. 21:08
17/31 A kérdező kommentje:
megbántás szavakkal
viszont most azt veszem észre, hogy iwiwen kedvenceli, megosztja a képemet, videómat, ha felrakom
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de én pontosan ugyanígy vagyok az egyik barátommal. Én is nagyon megbántottam, de nagyon szerettem, szeretnék kibékülni vele. Közeledek hozzá, amit úgy érzek, néha elfogad. Kérdező, te kibékülnél ezzel az emberrel, aki megbántott? Szerinted lehet ugyanolyan a barátság?
Remélem igen, én nagyon szeretem őt, és nem akarom elveszíteni.
2011. jan. 9. 21:14
Volt egy nagyon jó barátnőm, 7 évig sülve-fővel együtt voltunk. Nekem úgy hozta az élet, hogy másik városba kellett költöznöm.(20 km-el odébb) Mondtam neki, hogy ahogy időm engedi, igyekszem őt minél többet látogatni,s persze én is szívesen látom őt, jöjjön el hozzám. Persze közben nekem lettek új barátaim is a másik városba,de ez neki nem tetszett,féltékeny volt. Egyre ritkábban találkoztunk,míg végül valahogy teljesen megszűnt a kapcsolat. Kiderült, hogy a hátam mögött eléggé bekavart nekem. Olyan dolgokat terjesztett rólam, ami egyáltalán nem fedi a valóságot. Pár hónappal később rájött, hogy hülyén viselkedett,s bocsánatot kért,ismét elkezdtünk találkozgatni,de ez már nem olyan volt,mint az előtt. Sokkal felszínesebb a kapcsolatunk,s sokszor tehernek érzem, ha találkoznom kell vele,mert egy színjáték az egész. Mostanában megint kezdenek ritkulni a találkák,aminek bevallom örülök is. Ha egyszer már átvert,átfog máskor is. Ilyen emberre pedig inkább nincs szükségem.
2011. jan. 9. 21:18
Volt. A gimi első éveiben mindketten súlyproblémával küzdöttünk. Én egy nyáron nekiálltam keményen edzeni,diétázni és lefogytam. A barátnőm onnantól kezdte teljesen megváltozott, elkezdett szemétkedni, a hátam mögött mindennek elmondott.
Pár évig nem is kerestem a húzásai miatt, aztán egy bulin összetalálkoztunk. Megbeszéltük a dolgokat és megint jóban voltunk pár évig. Az utóbbi időben viszont megismerkedett egy tanfolyamon pár emberrel, azóta felém se néz.
Még a karácsonyi üzenetemre sem válaszolt. Csak addig voltam jó neki, amíg nem talált másokat.
Úgyhogy részemről már vége ennek a barátságnak.
Biztos, hogy nem fogok többször újrakezdeni barátságokat.
2011. jan. 9. 21:20
Kapcsolódó kérdések: