Tavaly Valentin napra ezt kaptam a páromtól. Vélemény?
A férjemnek is van egy lánya. A válása után ismerkedtünk meg. Akkoriban sok időt töltött a lányával. Néha aggódva kérdezte, hogy nem baj-e, hogy most hívta a lánya és aznap vele menne ide-oda?
Mondtam, hogy akkor lennék nagyon kiakadva, ha nem ő lenne neki a legfontosabb. Ha egyszer közös gyerekünk lesz, akkor is szeretnék arra számítani, hogy ő ugyanolyan fontos lesz neki, mint a lánya vagy én.
Jól is néznénk ki, ha én lennék a fontosabb. A második helyet kérem magamnak, de az első a lányát illeti.
Egyetlen eset volt, amikor előre lettem helyezve: 40 fokos lázzal és vesegörccsel orvoshoz kellett vinni, ezért lemondta a mozit a lányával. (Aki meg is értette és nem volt belőle sértődés.)
"Miért baj az, hogy mindent megteszek a páromnak (mindent el lehet képzelni) és még egy köszönömöt sem kapok? Ez miért természetes?"
Mert hagyod magad.
Marha egyszerű: ne legyél komornyik. Ha a lányával van, te csinálj más programot.
Azért teheti meg, mert hagyod és önként hajtod a fejed az igába. Mondd meg, hogy az ő lánya, kellene apa-lánya napok is.
Fordulj sarkon és aznapra tervezz kávézást egy barátnőddel.
Néhány hét után le fog esni a barátodnak a tantusz...
Húhh,ez borzasztó!!!!!
De már kezdem elveszíteni a fonalat. Írtad,hogy ketten sose mentek sehova. A gyerek az apjával él? Vagy nem, de Ti is csak hétvégén találkoztok, amikor a gyerek is ott van? Ez minden hétvége?
"szó szerint kötelezi, hogy ott legyek a gyerekes hétvégeken! Én foglalkozzak a lányával, én soförködjek (miközben a gyerek hisztijei miatt részegre issza magát)"
egyértelműen ott lehet a kutya elásva, hogy miközben kifelé jó apa akar lenni nem tud bánni a gyerekkel (most annyit nem lehet neki megmondani, mint korábban írtad, hogy mosson kezet?!) és Rád akarja hárítani, Te meg hagyod :(
"a saját családommal alig vagyok! Sem barátnők, sem haverok, sem kettesben (a párommal programok) sem semmi! Ez nem igazságtalan?"
DEHOGYNEM!!!!!!!!!!!! Ezt még olvasni is rossz.
"Miért baj az, hogy mindent megteszek a páromnak (mindent el lehet képzelni) és még egy köszönömöt sem kapok? Ez miért természetes?"
Nem természetes. Téged borzalmasan kihasználnak.
19. 52 (29/N)
A férfiak nem fantáziájukról és a kreativitásukról híresek, ha ajándékozásról van szó, én biztos nem pörögnék ezen a helyedben.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!