Tavaly Valentin napra ezt kaptam a páromtól. Vélemény?
Ha a Valentin napra kell várni egész évben azért hogy kapjál valamit, akkor az már régen rossz. És a párod valószínűleg azért tartja egyáltalán, mert ismer, és tudja hogy megsértődnél.
Bocs, de a gyerek fontosabb. Ha képes vagy irigykedni rá, az gáz.
Hát akkor ez a te bajod, és nem az ajándék.
Ezt pedig vele kéne megbeszélni.
Kapsz egy 50 ft-os csokit, aztán egy évig azon rugózol, hogy a gyereke is kap csokit. :P
Szerintem meg csak annyiról van szó, hogy be akart vágódni nálad, az utolsó pillanatban jutott eszébe, hogy Valentin-nap van, és az első benzinkúton vett ajándékot, ott meg nem valami komoly a választék.
Ennyi, nem kell ebbe többet belelátni.
Azt meg marha gyorsan tedd magadban tisztába, hogy a gyerek nem az előző kapcsolta része, hanem a LÁNYA.
Téged akár holnap is kirakhat, szakíthattok 10 év után is, de a lánya örökké a lánya lesz, amíg világ a világ szoros kapcsolat lesz köztük.
Inkább örülj neki, hogy ilyen erősek benne a gondoskodó, apai érzések, sok "férfi-vagy-mi-a-fene" le se ...ja a saját gyerekét, ha egyszer elválnak, felőle éhen is halhat.
Gondolom, egyszer te is szeretnél közös gyerek(ek)et, és akkor ez nem lesz ám mindegy neked sem!
A kislánynál sem mindegy, hogy van egy anyja, aki a családja, meg van egy apja és a nője, de semmi közük egymáshoz, vagy "két családja" van.
Ha tovább féltékenykedsz a lányára, rá fog menni a kapcsolat, ugyanis új nőt találhat, de a gyereket nem fogja elhanyagolni a kedvedért. (Eleve elgondolkodtató, hogy benned ez, mint igény, felmerült. Szerintem szégyelld magad.)
Tény,nekem se esne jól, de túlságosan messzemenő következtetést ne vonj le, ha egyébként úgy érzed, hogy szeret a párod. (Elédmegy-hazakísér, ágyba viszi a reggelit :D, ölelget puszilgat simogat szeretget, segítőkész, kiáll melletted, stb. stb. számtaan jele lehet)
Vannak olyan típusok, akik hiába szeretik a párjukat, az ajándékozás terén sajnos jó nagy balfa.szok. NEM az ajándékok értékére gondolok, hanem hogy egyszerűen nem tudják, mit vegyenek. Ettől persze Te úgy érzed,hogy nem ismer, nem figyel Rád, hiszen különben tudná,mi tetszene Neked, venné a fáradságot, hogy kiagyalja,minek örülnél, stb. - de van,akinek ez tényleg nem megy. Az enyém is ilyen,ha ez vigasztal. Náluk a családban pl. nem is nagyon volt szokás, ez is hozzájöhet.
29/N
Valamilyen szinten átérzem a gondodat.Van akinek rosszul esik(nekem is),amikor azt érzi,hogy a "szerelmének" mindig csak a második.
Mert egy nő általában sztem szereti érezni,hogy ő a legfontosabb.
Meg ez egy csomó dologtól függ,pl nekem apám alkoholista,leszartak a szülök,család egész életembe a fejem, persze én is szeretném érezni azt,hogy valakinek én vagyok a legfontosabb és ilyen esetbe ki mástól is várhatná ezt az ember,mint a párjától.
Az én esetembe a páromnak a húga az első és legfontosabb.(mivel nem volt "apjuk" ilyen apja helyett "apja".),és mindig a lány van előtérbe(amúgy ő már 18,én is csak 21),rólam soha nem mondd olyanokat,mint róla,mindent megad neki amit csak tud,ünnepekre neki gondosan tervezve,más városból hozat ajándékokat,nekem meg semmit se ad.
A legjobb az volt amikor totálisan kivoltam egyszer bukva,zokogtam(és nem egy kicsi dolog miatt,hogy megbántottak vagy vmi,hanem tényleg egy komoly ügyről volt szó),erre felpattant és otthagyott a fenébe,mert jött a hir,hogy a tesója kibukott,mert összeveszett a barátjával.-És ezért otthagyott zokogva,miközbe most túlzás nélkül az én gondom tényleg sokkal komolyabb volt.
És mindig azt érezteti,hogy én negyed annyit nem számitok,de azért mindig azt hallgatom,hogy én vagyok élete szerelme.
Persze könnyü mondani,hogy milyen undoritó dolog családtagra féltékenykedni,de aki ez mondja az még szerintem nem volt ilyen helyzetbe.Ez olyan dolog amiről az ember nem tehet,nem tud befolyásolni,de az évek alatt keserüséget szül benne.Én pl.szégyenlem nagyon,de ezt érzem akkor is.
Szerintem amúgy ilyenkor elkénne gondolkozni az illetőnek,hogy teremtsen egy egyensúlyt,hogy se a gyereke se a párja ne érezze elhanyagoltnak magát.Mert ez igy nem jó,hogy ennyire nyilvánosan és túlzóan előtérbe helyezi az egyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!