Pénzéhes lennék, mert a páromtól 3 év után is elvárom, hogy fizesse a mozi belépőt, éttermet és a közös programokat?
Egyik barátnőmmel összevesztem és ezt vágta a fejemhez. Mit gondoltok erről?
Nem mintha változtatnék miatta a dolgokon, de azért érdekelne mások mit gondolnak erről.
Egyrészt milyen alaon várod el?
Adsz annyi pluszt a kapcsolatotokba esetleg Te fizetsz valami más egyéb költséget ami alapján elvárhatnád?
A volt kapcsolatomban is így kezdödtek a gondok, elöször fizettem, mert ugye Férfi vagyok, csak nem hagyhatom, aztán már elvárás lett, hogy minden felmerülö havi kötelezö mellett szinte már köteleöen kellett tejelnem, mint a kisangyal. Mozi akkor üditö, kaja kapásból 5 ezer, ja utána még menjünk el étterembe az még 10.........volt iphnone is, de az verte ki a biztosítékot, mert nem kért, hanem természetesnek vette, hogy elveheti a dugipénzem.
Sajnos nagyon kevés olyan Nö van, akiben ne a pénz utáni vágy munkálkodna. Komolyan lassan nem érdemes kapcsolatban élni a mai elvárások mellett, mert heti 1-2 alkalommal egy fiatal szép és kedves prosti aki a lakásán fogad kevesebbe vagy ugyan annyiba van, de ennek fejében legalább foglalkozik Velem és nem az örökös b@sztatásnak kell élni.
Élettárs, nem férj.
Nem vagyok életképtelen. Van jó állásom, nem függök tőle anyagilag. Egyszerűen csak nevetségesnek tartom, amikor az étteremben össze kell kuporgatni a pénzt, vagy azon morfondírozzunk ki fizeti ki az ezer Ft-os mozi belépőt. Szerintem ez a férfi "dolga".
Én viszont van, hogy bevásárolok, ha itthon főzünk, vagy fizetek számlát stb.
A pofámról leégne a bőr, ha mindent a párom fizetne. Közös programok, tehát közösen álljuk a költségeket, szerintem így természetes. Ő megdolgozott azért a pénzért, biztosan tudná mire költeni, a hobbijára, az álmaira - ha ki tudom fizetni a magam részét, miért ne tenném? Miért várnám el, hogy a saját terveire félretett pénzt rám áldozza, holott nem muszáj?
Persze ez nem azt jelenti ,hogy nem hívhat meg ide-oda, nem örülök, ha azt mondja, "Gyere drágám, befizettem magunknak egy mozira" - elfogadom, de nem elvárom.
Ez nem a férfi "dolga".
A barátom 17 hónap után sem engedi hogy én fizessek közös programot. Pl.: mozi belépő,étteremben vagy gyorsétteremben kaja...
szerintem egyáltalán nem vagy pénzéhes :) említetted hogy számlát fizetsz,főzöl,bevásárolsz...teljesen korrekt az egész :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!