Tavaly Valentin napra ezt kaptam a páromtól. Vélemény?
Érdekes mindenesetre... Engem is zavarna egyébként, mert nekem ezt az jelentené, hogy kb. ugyan annyira tart mint a lányát:S ami elég gáz.
Szerintem felejtsétek el a valentin napot, inkább ne ünnepeljétek hülyeség az egész.
Örülj, hogy kaptál valamit. Nem is értem amúgy minek ez a nagy ajándékozás folyamatosan. Nőnap, valentin nap, névnap, születésnap, karácsony, mikulás, évforduló.....
Jézus! Már szinte minden csak arról szól, hogy ki mit kapott.
Tavaly karácsonyra a párom húga és én ugyanazt a parfümöt kaptuk. Mármint ugyanazt a márkát. Kb. ugyanaz.
Annyi, hogy nálunk a 13 éves kislány aggódott, hogy vajon megharagszom-e vajon? Én meg örvendtem, hogy végre egy ajándék aminek örül.
Ennek semmi köze a szeretethez.
Mondjuk tényleg nem vmi kreativ a párod, de mást nem jelent.
2o-L
Nekem eleve az esett volna rosszul, hogy eszébe is jutott bármit is venni!
A valentin nap hülye ünnep, hülye szokás (és nem azért mert magyar!), hanem mert ha én igazán szeretek valakit nem csak ezen az egy napon jut eszembe, hogy szeretem.
Hanem emlékeztetem rá, reggelente, egy öleléssel, egy csókkal, kimondott szóval, azzal, hogy vele vagyok és tisztelem.
Hidd el nekem akár mit is venne a párom ezen a napon csak azért mert úgy érzi kell, nem örülnék neki!
Hozzon egy virágot, mert eszébe jutottam, vagy mert név vagy szülinapom, évfordulónk van, de ne azért mert azt érzi ezen a napon KELL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!