Mit tennél, ha egy közeli hozzátartozódat: gyermekedet,
férjedet, feleségedet, esetleg testvéredet egy 12-13
éves, még nincs 14, nem büntethető gyerek szándékosan
megölné?
Ha törleszteni akarnék, meg kéne várnom amíg felnő, gyereke lesz, annyi idős, mint az enyém akkor, és azt kéne megölnöm, mert ekkor tenném vele azt, amit ő tett velem. De ilyet nem tennék. Tudom, a kérdés az volt, hogy mit tennék. Azt hiszem ha kibírnám fél-egy évig, hogy nem ölném meg, később talán őt is sajnálnám.
2011. jan. 9. 11:50
Tönkretenném az életét,és semmiképpen sem azzal hogy megölném(az túl kevés lenne neki),mindenféle módszerrel keseríteném meg az életét,a családjáét...!
Hosszú távon...!!
2011. jan. 9. 11:53
23/41 anonim válasza:
Semmit nem tudnék vele tenni, nekem már kellő fájdalom lenne, hogy elvesztem azokat a személyeket akiket mindennél jobban szeretek. Egyébként most rendegeten irják megölnék és kb csak ezt fogadják el helyesnek, de bármi is történik nagyon kevés olyan ember van aki fogja a fegyvert és képes meghúzni egy másik emberre. Én sem lennék rá képes sőt nem tudom mi lenne annak az értelme h elvesztettem a családtagom és még üljek 25 évet gyerekgyilkosságért...
2011. jan. 9. 12:03
Nem ölném meg. Bármit is tett, ő még egy gyerek, én pedig ha szemtől szemben állnék egy gyerekkel, képtelen lennék megölni. Persze biztos nagyon nehéz lenne, de azzal csak magamat még lejjebb nyomom, ha őt is megölném. Pláne, ha el is ítélnek érte.
Hivatalos úton járnék el ellene.
23/F
2011. jan. 9. 12:12
Dehogyisnem, tudja, mit tesz. Nehogymár ne tudja, hogy azt az embert MEGÖLTE, és hogy ezzel mit okozott annak az embernek a családjával, stb
TUDJA, csak hát ezek a törvények..
2011. jan. 9. 12:13
Ma 11:53
Miert a csaladjaet. Nem a csalad gyilkolna meg gyerekedet. Ezek alapjan Te sem vagy kulonb mint egy kozonseges gyilkos.
2011. jan. 9. 12:13
Így azt mondom, hogy mindent elkövetnék, hogy tönkre tegyem, bíróságra rohangálnék, minél jobban meghurcolják, de nem süllyednék le az ő szintjére.
De lehet, ha valóban ilyen helyzetben lennék, puszta kézzel fojtanám meg.
2011. jan. 9. 12:17
Gyilkolni minden ilyen szemetet! Hogy nem tudja, meg nem büntethető..... pont ezért teszik meg, mocskos szemét rendszer! Elavult törvények!!! Ti akik álszentül nem tennétek meg... hát remélem rátok vagy családtagotokra kerül a sor!!! Akkor majd mást mondotok, tennétek, de mivel beszariak vagytok.... ennyit nektek!
2011. jan. 9. 12:19
"Ti akik álszentül nem tennétek meg... hát remélem rátok vagy családtagotokra kerül a sor!!!"
Tudod Te mit beszélsz? Te beteg vagy, és semmivel sem jobb, mint akiről "elvileg" szó van. Remélem annyira ritka állat fajta vagy legalább, mint a kérdésben szereplő.
2011. jan. 9. 12:25
30/41 A kérdező kommentje:
Épp tegnap láttam egy riportot, ahol ilyen 12-13 évesek arról beszéltek nagy hévvel, ők bárkit megölhetnek, kirabolhatnak (és némelyik azzal dicsekedett, már meg is tette) bárkit, mert őket úgysem lehet megbüntetni. Így merült fel bennem, Jóisten, mit tennék, ha az én gyerekeimet ölnék meg ezek az elvetemültek. S ráadásul nagyképűen, büszkén vigyorogva beszélnek róla. Mondjuk én elég hirtelen haragú vagyok, ennek ellenére sose ütöttem meg a gyerekeimet, de ebben az esetben szerintem előbb megfojtanám vagy agyonütném, utána talán el kezdenék gondolkozni, mit is tettem.
Kapcsolódó kérdések: