A papám meghalt. Mit csináljak?
A papám meghalt ma hajnalban...:\'( És nemrég tudtam meg...És most olyan furcsa, szomrú vagyok és hiába csinálok bármit nem köt le, mintha kábulatban lennék vagy nem is tudom... Bármit csinálok Ő jut eszembe és olyan hülyén érzem magam, mintha mindent csak az "egyik felem" csinálna...Nem tudom megmagyarázni...Ilyenkor mit kell csinálni? Csak üljek és bámuljak ki a fejemből vagy mégis mit?! :(((
L/14
úgy látom egy cipőben járunk sajnos.14/L vok,feb.2-án lesz 2éve,hogy elvesztettük mamámat:(tisztán emlékszek arra napra,arra ébredtem,hogy csörgött a telefon,papám volt az,hogy hívták a debreceni kórházból,hogy éjjel meghalt mama.:(boezalmas volt,csak ültem az ágyon és sírtam...nagy nehezen összeszedtem magam,annyira,hogy felöltöztem összeágyaztam,de itt kész voltam.Megint elkezdtem sírni,mindenről ő jutott eszembe.Tanulnom kellett volna,de nem tudtam figyelni.Másnap felfigyeltek az iskolában,hogy szokatlanul csendes,szomorú vagyok nem tudták miért.Csak a legjobb bnőmnek mondtam el miért.Nem akartam h az egész suli sajnálkozzon rajtam.
Mindenesetre azt javaslom,hogy sírd ki magad,és bármilyen nehéz próbáld meg elengedni.Mert én nem tudtam elengedni mamámat,és segítségre szorultam,nem is tudom pontosan milyen érzés volt.De ahogy visszagondolok borzalmas időszak volt.Mivel nem tudtam elengedni mamámat,északa vele álmodtam,mentem az utcán és láttam egy nénit,azt hittem a mamám...
Szval sírd ki magad,és engedd el,hidd el nem véletlenül történt így.:(
Őszinte részvétem.Ha szeretnél beszélgetni írj nyugodtan,válaszolok.
remélem tudtam segíteni!
Szia!
Nem kell csinálnod semmi különöset,tedd azt amit szoktál-a gyász az egyébként sem automatikus,sőt többségében fel sem lehet fogni azonnal-lehet,hogy hetek telnek el,mire megsiratod,nálam legalábbis így volt.
Én meg azon akadtam ki legjobban,hogy a temetésen mennyien sírtak,akik évek óta sem látogatták az elhunytat-nem akarom belemagyarázni,de komoly képmutatást láttam rajtuk,így viszont semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!