Meghalt a papám. Valóban csak az idő segít? :- (
Az idő mindent megváltoztat.
Mindenki ezt mondja, de ez nem igaz. Csak a tettek hoznak változást. Ha nem teszünk semmit, nem változik semmi.
Nekem az anyukám halt meg 6évvel ezelött és mai napig nem tudom ezt elfogadni,se feldolgozni,az idö csak abban segít hogy megtanulsz nélküle élni,de mindig lesznek olyan helyzetek hogy hiányozni fog meg eszedbe jutt és akkor szomorú leszel.
öszinte részvétem:'(
"Minden halállal elvész valami, ami értékes és helyettesíthetetlen."
Szerintem az idő segít, de önmagban nem érsz vele semmit. Ha ülsz és sírsz attól még meg az idő de akkor is csak sírsz. Ha csinálsz valamit és közben telik az idő na, az segít. Élj tovább, de emlékezz.
Köszi a válaszokat!
Rákos volt...Mindenki tudta, hogy meg fog történni, de talán tegnap, mikor meg is történt tudatosult mindenkiben...
Egyszerűen szomorú és mérges vagyok...Nem igazság az élet!
Ő élni akart, és nem adta fel! De semmit sem ért vele...
Végig dolgozta az életét, és a végén egy 6 fős kórházi szobában egyedül kellett meghalni...
Nem, és nem...Ebbe nem lehet beletörődni!!!:(
Igazad van. Ez nem igazság.
De ettől nem fogsz megvigasztalódni.
Igazi vígasztalás egyedül az élő Istentől jöhet. Istentől várd a vígaszt, az erőt, a segítséget, Neki tedd fel kérdéseidet és keress korodbeli hívő embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!