Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Eltudom valaha engedni? Papám...

Eltudom valaha engedni? Papám meghalt

Figyelt kérdés

Szóval másfél éve történt a dolog, mai napig vele álmodom..

éjszaka olyan érzés,mintha mellettem lenne,nem hiszek a szellemekben, de mégis úgy érzem, néha elkezdek hozzá beszélni,és egyszerűen ahogy előttem halt meg napról napra újból és újból lejátszódik a fejemben :( Mikor Vele álmodom, akkor a tudatalattim tudja, hogy Ő már nincs többé, ezért olyanokat álmodok, hogy visszajöhetett 2-3 órára, de el kell mennie meg ilyenek :( és esélyes lehet, hogy miattam nem tudott tovább lépni a Papám? :'( vagy elment, csak én nem tudok róla? :'( akkor mik ezek az érzések még mindig? :'( tegnap (16.-án) volt 19 hónapja,hogy elment örökre :'(

2010. aug. 17. 00:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Elöször is részvétem!

Tudom mit érzel én 2 éve Anyukámat vesztettem el,de rá egy évre idegösszeroppanást kaptam a hiányába..,pont ugyanigy agyaltam mint Te!De sajnos ez is a gyász része,de el kell engedni,mert klülönben a lelke nem tud eltávozni egy másik dimenzióba hanem itt marad egy köztes létben,és ez Neki se jó!Tudom,hogy ezt nem könnyű megtenni,de a gondoltaidban és szivedben mindig benne lesz,amig csak élsz!Sok erőt kivánok Neked!

2010. aug. 17. 00:44
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló a helyzet de nekem kellemes élmény mindig a vele álmodás
2010. aug. 17. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok..,még leirom,amit álmodtam,nem sokkal Anyukám halála után!Mindig szeretett utazni,és azt álmodtam,hogy hófehér ruhában egy padon ült egy téren és egy utazótáska volt mellette.Elindultam felé,de Ő felállt fogta a táskáját és elindult,nem szólt egy szót se!Néztem utána,ahogy megy és az egyik utcasarkon egy háztömb után eltünt..,én meg ott sirtam álmomban,és néztem utána:'(

Ez is azt jelentette hogy elutazott egy hosszú útra,de a szivemben mindig itt marad!!!

2010. aug. 18. 00:27
 4/4 anonim válasza:

Először is részvétem.

Tudod,együttérzek veled.

Nekem tegnap előtt(16án) volt h 1 hónapja halt meg a nagypapám agydaganatban.

Van amikor a családdal mi is úgy érezzünk itt van velünk.

Én sem hiszen az ilyenekben,de egy pár érdekes jelenség része voltunk mostanában..ez mondjuk nem ide tartozik úgyhogy mind1..

De hidd el az idő múltával jobb lesz.Én is szörnyen érzem magam és valószínűleg évek múlva is így fogok érezni,de gondolj arra hogy neki így már valószínűleg jobb,hisz nem véletlenül ment el..:(

Mindenesetre kitartást:)

2010. aug. 18. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!