Mit tegyek ha meghalt a papám és az arcát látom a számítógép képernyőjébe minden pillanatban amikor feketévé vállt? És amikor meghalt abban a pillanatban miért csörgött az unokatesóm mobilja de pont akkor amikor meghalt?
úúúúúúúúúúúúúúúh de ijesztő :P
amugy ismerősöm is meghalt:( és az anuykájának és neki is ugyanakkor állt meg a karórája... :O:O
Sajnálom és részvétem!
Az, hogy pont akkor csörög a telefon talán véletlen, de talán nem. Vannak akik hisznek egy másik világban, másik dimenzióban stb.-ben s ök azt mondják, hogy igy akart jelezni.
Megint mások azt mondják, hogy a gonosz-negativ erök vagy szellemi lények használják ki az emberek tudatlanságát. Mivel ezek a szellemi lények nem tehetnek semmit az elhunyt személlyel, aki feltehetöleg értéket képviselt számukra, célba kell venni az élö szeretteit, hogy azokkal elhitessenek dolgokat, manipulálják, megtévesszék, összezavarják s végül behódoltassák.
Senki sem tudta még bizonyitani a fel-megfoghatatlan-láthatatlan szellemi lények létezését itt a Földön. Hit kérdése.
Ám a halottaink jó helyen vannak, nem térnek onnan vissza kisérteni. Max ezek a lények próbálnak szeretteink alakját felvéve kapcsolatot létrehozni.
Ellen kell állni, nem a mi valós világunk a szellemvilág és nem kell azzal foglalkoznunk, hogy mi van ott.
El kell búcsúzni, s hinni, hogy ott már jó helyen van.
Azért irom ezeket mert nekem is gondot okoztak hasonló megtapasztalások.Az én Édesapám is meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!