Van itt olyan, akinek pedofil volt valamelyik közeli rokona, ismerőse?
ha igen, lebukott az illető?
Férfi volt, vagy nő az elkövető?
Megbüntették?
Neked, vagy az elkövetőnek hittek?
Nőnemű pedofil szerintem is kevesebb van, illetve őket tényleg nem ítélik el annyira mélyen.
Mondjuk az is igaz, hogy sokszor olyasmiről van szó, hogy idősebb tanárnő - kiskorú fiú diák. Ez azért annyira nem durva, mint amikor alig néhány éves kisfiúkat erőszakolnak meg férfiemberek.
Én az ismeretségi körömben nem tudok ilyen emberről.
Ellenben fiatalabb koromban többen bepróbálkoztak, amit akkor nem értettem. Szerencsére sosem lett ezekből semmi. Később jöttem csak rá, hogy azokkal az emberekkel valami nincs rendben, ha felnőttként velem (még kiskorúval) akartak együtt lenni.
Tudom, hogy nem erre irányult a kérdésed, de képzeljétek sok ilyen pedofil szervezet is van, és legalizáltatni akarják magukat. Múltkor olvastam erről egy cikket, nem akartam elhinni! (Hozzátenném szó volt arról is, hogy a pedofilok is csak azt fogadják el, ha az illető is szeretné. Elvileg az erőszakos közösülést ők maguk is elítélik...)
Legális szexuális devianciákból is több a pasi mint a csaj.
Hol akarják legalizálni a pedofíliát, link nincs?
igen az apám.kicsi voltam mikor elösszőr megtörtént mindössze 8 éves voltam,mikor anyukám kórházban volt és megszülte a hugomat.a molesztálások 15-16 éves koromig voltak.nem tette be a p..ét de a lábam között élvezett el mindig.nem rég kiderült hogy a hugomnál is bepróbálkozott és akkor léptünk.mivel pesten dolgozott anyámékkal meg vidéken élünk így könnyebb volt eljárást inditani.nehéz volt de most előzetesben ül október óta.53éves és elvileg amax amit kaphat 16 év.az ügyvédje meg elbaszott vmit így plusz 5 évet kapott.remélem elitélik.és börtönbe kerül véglek.nagyon fáj aaz amit tett és nem volt bátorságom elmondani senkinek sem mert fenyegetőzőött.írtam neki egy levelet amiben számon kértem hogy miért kinzott mire volt neki jó mindez,erre tagadott mindent,nem is reagáltam a levelére,mert már nem érdekel.valszeg emiatt a lelki sokk miatt nem lehet gyerekem,pedig már szeretnénk.
21/N
A válasz megírásának időpontja: ma 08:17
Jézusom, elolvastam amit írtál és annyira rossz érzésem lett annyira sajnállak és én felgyújtanám az ilyet hogy lehet valaki ilyen gusztustalan, a saját lányában okoz lelki sérelmeket. Nem tudom, hogy bírtad de én tuti késsel mentem volna neki :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!