El kellene válnom egy új talán jobb élet reményében?
Figyelt kérdés
10-éves házasságunk során 2 alkalommal csalt meg a férjem. A második kb egy éve történt, azóta ha szexre kerülne a sor mindig hárítok, illetve nagyon nyögvenyelősen adom oda nagam.Havi 1, max 2. Ha netán mégis akkór ő az aki csinál valamit. Lehet, hogy telyesen kiábrándultam belölle? Szeretnék rajtunk segíteni mert van két kisgyerekünk és ő a családfentartó.
Érdemes? Sikerülhet ezt még helyre hozni? Azt mondja hogy szerelmes még mindig belém és heti két alkalommal szeretne velem lenni minimum.
Nagyon durván hangzanak a válaszaitok. Valahól azért a szeretet megmaradt köztünk. Szerintem egy embert nem lehet kisemmizni telyesen azért mert nem egy húron pendült idönként az életünk. Ő megtett értünk mindent hogy jól éljünk. Ha mondjuk én léptem volna fére akkor meg minden a férjnek? Én biztosan öngyilkos lennék ha elveszítenék mindent amiér hosszú éveken keresztűl küzdöttem. Kicsi igazságtalannak hangzik amikor én egy telyesen új életet tudnék kezdeni, őt meg a nyomórba dönteném. Ez nem reális.
2009. jan. 29. 17:19
12/14 anonim válasza:
Valami nem áll itt össze nekem: az ok-okozati viszony. Mert ha a férjed megcsalt, akkor annak oka is kellett legyen. Lehet épp az is az ok, hogy akkora k***va pecér, hogy egyszerüen nem bírja ki, de akkor 10 év alatt nem kétszer, hanem min 200szor csalt volna meg.
Amúgy igen: válj el. Neki válás után csak jobb élete lehet mint most.
2009. jan. 30. 00:33
13/14 anonim válasza:
hat akkor ne sirj es elj tovabb vele.engem ha megcsalna kisemmiznem.nem erdekelne mi lessz vele.o sem gondolt rad mikor megcsalt.szepen eljel vele,biztos megvaltozik ket megcsalas utan;)))
2009. jan. 30. 02:59
14/14 anonim válasza:
Szerintem keressetek fel egy szexuálpszichológust, ő biztosan tud rajtatok segíteni. Egyébként szerintem is undorító kisemmizni/elbánni valakivel, akivel 1x az életed és az ágyad is megosztottad. Ez a kisemmizőket minősíti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!