El kellene válnom egy új talán jobb élet reményében?
10-éves házasságunk során 2 alkalommal csalt meg a férjem. A második kb egy éve történt, azóta ha szexre kerülne a sor mindig hárítok, illetve nagyon nyögvenyelősen adom oda nagam.Havi 1, max 2. Ha netán mégis akkór ő az aki csinál valamit. Lehet, hogy telyesen kiábrándultam belölle? Szeretnék rajtunk segíteni mert van két kisgyerekünk és ő a családfentartó.
Érdemes? Sikerülhet ezt még helyre hozni? Azt mondja hogy szerelmes még mindig belém és heti két alkalommal szeretne velem lenni minimum.
ha nem adod meg neki, amire szuksege van, akkor o is boldogtalan.. nem kivanod a szexet? akkor menj(etek) el szepen pszihologushoz..vagy elobb utobb megint felrelep..ha a szex miatt lepett felre..
elotte normalis volt a szexualis eletetek?
09,48-as válaszolónak!
Itt Magyarországon csak elvileg áll a jog az anyák és a gyerekek mellett.Külföldön azt el sem tudják talán képzelni,hogy itt egy apuka mit meg nem tehet a családjával.Teljesen el tudja az anyát lehetetleníteni anyagilag.Szerintem sokan élnek emiatt együtt,tűrnek el olyan dolgokat amiket nem kellene.Itt meg lehet nyugodtan alázni egy anyát azzal,hogy szeretőket tart a férje mellette,és még sok más ocsmánysággal is.És még állandóan az apák panaszkodnak,hogy velük méltatlan a jog.
Csak azt nem értem,hogy ilyen esetekben mindig azzal etetik a nőt a férfiak,hogy nem jelentett semmit a szerető,de ha a nő lép félre azt nem tartják megbocsájthatónak,akkor nem így látják.Azt pedig nem értik,hogy egy megcsalás után a feleség miért undorodik meg a férjétől.Pedig egyértelmű.Én is voltam ilyen helyzetbe,és csak a gyerekek tartottak akkor vissza a válástól,meg,hogy nem tudtam volna fenntartani magunkat gyesből.
Külföldön teljesen máshogy működnek ezek a dolgok.
Nem tudom milyen tanácsot lehetne adni.Ha nem függne a nő a férfitól,akkor a menekülés talán.De azért ehhez ismerni kell a férjet is.Az biztos,hogy már egy eset után sem jön helyre a bizalom többet 100%-an.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!