Mit tegyek, ha úgy érzem elvesztettem azt ami miatt érdemes volt élnem?
Valami elveszett belőlem. Nem érzem az életkedvet, nem tudok szívből boldog lenni, csak ha magamra erőltetem és akkor is csak pár percig. Nem élvezem a zenét se a táncot mint régen, nem látom semminek értelmét, nem érdekel semmi.
Minden iránt elveszítettem az érdeklődésemet. Élek mert muszály, de ha nem lennének meg a napi rutinjaim egész nap csak feküdnék az ágyban.
Mit tegyek, hogy újra éljek és ne csak létezzek?
Boldog akarok lenni, de úgy néz ki hogy semmi se tesz boldoggá. Hinni és bízni nem vagyok képes többé...
Kösz az eddigi válaszokat. Szerintem gyűjtök még pézt összecsomagolok és megyek innen a francba...
Vannak rokonaim Ausztráliában. szerintem náluk elélhetek egy darabig. Meg kint jobb a fizetés, ha találok munkát. Bármi jobb mint itt megrohadni.
"még tudok örülni, meg a cicámnak"
Kis perverz:xD.
XáXorXép válasza:
"még tudok örülni, meg a cicámnak"
Kis perverz:xD.
Hát bocs, de aki egy kis aranyos állatról ilyenek jutnak eszébe.... :)
Meg se kérdezem, tuti fiú vagy.
Én is így voltam vele. A barátaim kihasználtak, a családból is elegem volt, a suliból is. A menedék az volt, amikor találtam egy jó könyvet, és bele tudtam merülni.
Aztán megkaptam a kutyám, és azóta boldog vagyok, ő a legjobb barátom, és senki mástól nem kapok annyi szeretetet, mint tőle:)
Kéne valami depi progit szervezni.Mondjuk kirándulás a János hegyre,aztán kollektívan leugorhatnánk a kilátóról. :D megoldódna minden gond.
Na jó csak viccelek.De azért durva,hogy mennyien be vagyunk fordulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!