Miért nem lehet a szülőnek visszabeszélni? A szülő egy felsőbbrendű lény?
Az én lányom szokott nekem visszabeszélni,de akkor általában le szoktam sz*rni őt, hogy tudja már hogy mi van.Akkor pl megkér hogy vigyem el kozmetikushoz akkor a válaszom az hogy : Minek fárasszam magam,ha úgy beszélsz velem mint egy kutyával? Menj el gyalog..vagy hívd fel apádat.Utána meg mindig ő jön oda hogy : Bocsi anyuci,átölel,puszilgat..
Aztán megenyhülök,persze akkor ne is kérjen tőlem semmit 1 napig,minimum.Ezt nem direkt csinálom,ez belülről jön nekem. :-)
42.N
17.05.
Nem haragszom anyámra, írtam, hogy szinte barátnői a viszonyunk, nagyon szeretem. De amit nem kértem, azt nem fogom megköszönni és nem leszek érte hálás, tisztelem mint embert, de nekem ne mondja azt, hogy "azért mert az anyád vagyok" stb.
"szinte barátnői a viszonyunk"
Ez sokmindent elárul. Manapság sok szülő így neveli a gyerekét. A haverja akar lenni, nem a szülője. Nem azt mondom, hogy orbitális hiba, és hogy így sose lesz belőled tisztességes felnőtt, de szerintem ez is hozzájárul a mai társadalmi problémákhoz, az elidegenedéshez, az önzőséghez.
idézem anyámat:
"én sz.talak a világra, ne pofázz vissza"
Na.Ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!