Mit gondolsz erről a gondolkodásmódról?
Pár hónapja,egyik ismerősömmel össze ültünk beszélgetni.32 éves,férje van és két gyönyörű gyermeke.Mesélte nekem,hogy ő nagyon szerelmes volt 18 éves korába egy fiúba.Eggyütt voltak,de a fiú igazi rosszfiú volt,átverte,megcsalta stb. Mégis őt szerette.Aztán a nő megismerkedett a férjével,de nem jöttek össze,mert a nő nem szerette a férfit.A férfi a nőt igen.Az útjaik elváltak,de a nő nem volt eggyütt a zűrös pasival sem,pedig szerelmes volt belé.Évekkel később,be akarta bizonyitani egyik barátnőjének,hogy bármikor össze jön vele a fiú,akkor is ha más barátnője van.Össze is jött vele,de nem szerette.Eggyütt voltak évekig,a fiú megkérte a lány kezét.Összeházasodtak,jöttek a gyerekek.A zűrös ex,most sincs megházasodva,csak iszik és bandázik,még mindig. A nő állitása szerint,nem bánta meg,hogy hozzáment,mert jó életük van,a férfi jó mint ember és mint férj is.Azt mondta a nő,hogy ő sosem képzelte el,hogy olyanhoz menjen hozzá akibe nem szerelmes.
Te mit gondolsz erről? Hozzá mennél valakihez akibe nem vagy szerelmes,csak azért mert jó ember,rendes a családja?
Én úgy gondolom,hogy inkább tűrök egy életen keresztül annak,akibe szeremes vagyok,mintsem,hogy olyannak éljek együtt akibe nem vagyok szerelmes,és még gyermeket is szüljek neki.
Na akkor azthiszem én nyertem:)
Az én párom eleinte tipikus rosszfiú volt, ezért is tetszett meg nagyon, aztán idővel, amikor már az ember annyira nem tolerálja a rosszaságot, amikor már inkább a nyugalom és a béke kell, megváltozott és azóta is boldogan élünk...már jegyben járunk.
Azthiszem szerencsés vagyok, mert megtaláltam az arany középutat, kaptam egy rosszfiút és beleszerettem, de mikor már nyugalomra volt szükségem összecsiszolódtunk és minta férfi vált belőle. Ja és a még így is szerelmes vagyok:)
másfél éve "mutat mást":) én sem hittem ebben, hogy kutyából szalonna lesz...de megtörtént és én boldog vagyok. Persze nem volt a legelzüllöttebb alak a világon..ő inkább állandóan bulizott, csajozott orrba szájba más nem számított neki, velem eleinte nem is nagyon foglakozott, és megmondom őszintén pont ez fogott meg benne...azért nem múlt el a szerelmem iránta mert képes volt változtatni a kapcsolatunkért. És őszintén szerintem sok nő vágyik arra hogy egy ilyen rosszfiút megszelídítsen:)
Kedves kérdező, köszönjük a jókívánságot:)
Igaza van.
Én is egy "rosszfiúval" vagyok együtt, immáron negyedik éve. Sajnos az utóbbi hónapokban olyan társaságba keveredett, hogy észrevettem, hogy megint füvezik, amiről anno én szoktattam le. Hát nem kellett neki sok, hogy újrakezdje... :( és a pénzzel sem tud elszámolni, tízezrek tűntek most el valahová, valamire, amit nem mond el, de sejtem, hogy mi.
Eléggé elgondolkodtató, mert ha néhány évet bírt csak ki, akkor mi lesz később?
Ráadásul a szerelem is múlóban... a végén itt maradok egy rosszfiúval, akit már nem szeretek?
Igen, ha újra kéne választanom, inkább ne szeressem, de legyen jó ember. Még nem kizárt, hogy váltok, hiszen még fiatal vagyok, de az elmúlt pár év jó lecke volt.
22N
A szerelem 1-2 év alatt elmúlik. Jó esetben marad a szeretet, a kölcsönös megértés, megbecsülés.
Én sem vagyok már szerelmes a páromba, "csak" nagyon szeretem. De ez az érzés sokkal mélyebb, mint a szerelem volt.
Szerintem a barátnőd is ilyen érzéseket táplál a férje iránt. Egyébként szerintem is jól döntött. Ha a másikhoz ment volna, lehet, hogy összeverte volna párszor, már régen külön lennének. Ráadásul én képtelen lennék valakivel továbbra is együtt lenni, aki átvert, megcsalt engem. Hiába vagyok bele őrülten szerelmes.
Nekem az túlságosan megalázó lenne. Meg aki egyszer magcsalt, megcsal máskor is, mert nem érez irántam semmit.
Szerintem sokkal boldogabb a barátnőd ebben a kapcsolatban, ahol megbecsülik, szeretik és tisztelik, mint egy olyan kapcsolatban lenne, ahol megalázzák, megcsalják és hazudnak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!