Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz erről a gondolkod...

Mit gondolsz erről a gondolkodásmódról?

Figyelt kérdés

Pár hónapja,egyik ismerősömmel össze ültünk beszélgetni.32 éves,férje van és két gyönyörű gyermeke.Mesélte nekem,hogy ő nagyon szerelmes volt 18 éves korába egy fiúba.Eggyütt voltak,de a fiú igazi rosszfiú volt,átverte,megcsalta stb. Mégis őt szerette.Aztán a nő megismerkedett a férjével,de nem jöttek össze,mert a nő nem szerette a férfit.A férfi a nőt igen.Az útjaik elváltak,de a nő nem volt eggyütt a zűrös pasival sem,pedig szerelmes volt belé.Évekkel később,be akarta bizonyitani egyik barátnőjének,hogy bármikor össze jön vele a fiú,akkor is ha más barátnője van.Össze is jött vele,de nem szerette.Eggyütt voltak évekig,a fiú megkérte a lány kezét.Összeházasodtak,jöttek a gyerekek.A zűrös ex,most sincs megházasodva,csak iszik és bandázik,még mindig. A nő állitása szerint,nem bánta meg,hogy hozzáment,mert jó életük van,a férfi jó mint ember és mint férj is.Azt mondta a nő,hogy ő sosem képzelte el,hogy olyanhoz menjen hozzá akibe nem szerelmes.

Te mit gondolsz erről? Hozzá mennél valakihez akibe nem vagy szerelmes,csak azért mert jó ember,rendes a családja?

Én úgy gondolom,hogy inkább tűrök egy életen keresztül annak,akibe szeremes vagyok,mintsem,hogy olyannak éljek együtt akibe nem vagyok szerelmes,és még gyermeket is szüljek neki.

2011. jan. 3. 23:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Hidd el, ha az ismerősöd akkor rosszul dönt, ma valószínűleg rossz élete lenne, szerelem pedig már réges rég sehol...
2011. jan. 3. 23:05
 2/26 anonim ***** válasza:
46%
Úristen... Szerelem nélkül mit ér az egész? Egyáltalán hogy tud vele lefeküdni?!
2011. jan. 3. 23:07
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem lennie kell köztes megoldásnak. Nekem hála Istennek, sikerült egy olyan férfit találnom, aki rendes ember és még szerelmes is vagyok belé. Szerintem mindenkinek kell legyen valahol egy ilyen ember. Nem hiszem el, hogy csak ez a két lehetőség van valaki életében.
2011. jan. 3. 23:08
 4/26 anonim ***** válasza:
25%
Az ideálja egyszerűen szánalmas. Kifejezetten szentimentalistának született. Nyugodtan letagadhatja, hogy erkölcsös családban nevelték fel.
2011. jan. 3. 23:09
 5/26 A kérdező kommentje:
Nekem erről meg van a magam véleménye. Arra vagyok kiváncsi,hogy ti ezt hogy látjátok.
2011. jan. 3. 23:09
 6/26 anonim ***** válasza:
65%
Egyik lehetőség sem szimpatikus. De inkább a szerelem. De nem egy ilyen zűrös emberrel!!
2011. jan. 3. 23:10
 7/26 A kérdező kommentje:
Én,biztos hogy a zűrösebbiket választottam volna.
2011. jan. 3. 23:13
 8/26 anonim ***** válasza:
0%
Legfeljebb egy nyitott házasságban, azzal, aki szintén csak kedvel.
2011. jan. 3. 23:16
 9/26 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem csak a nagyon fiatalok vagy a nagyon naivak hiszik azt, hogy szerelemből jó férjhez menni. Sajnos, az elmúlik hamar, és rájössz, hogy ottmaradtál egy emberrel, akit nem is ismertél eddig, mert csak a saját fantáziaképeidet vetítetted ki rá.

A szerelem nem más, mint illúzió:(

2011. jan. 3. 23:16
 10/26 A kérdező kommentje:
szomorú :(
2011. jan. 3. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!