A barátom mindig piszkál, hogy sportoljak, tanuljak meg főzni. Igaza van, de hogy vegyem rá magam?
Imádjuk egymást, több mint 4 éve. Kicsit tudok főzni (alapokat) de nem szoktam. Mostanában feljött rám pár kiló és ezért is piszkál. (persze neki meg nagy hasa van)
Igaza van és jót akar nekem de nem bírom rászánni magam:(
Nem élünk együtt.
Más is van így ezzel, hogy neki kéne állni de nem megy.
21l
Ha imád téged, nem tesz ilyen megjegyzést. Amikor én elkezdtem hízni (terhesség), engem baromira zavart. Ő meg közölte, hogy nem baj, mert így a melleid is nagyobbak. Szóval keresett valamit, ami tetszik rajtam.
A főzésre meg én azt reagálnám, hogy drágám elég kövér vagy már így is, szóval nem akarlak még inkább hízlalni. Ráadásul szerinted én is kövér vagyok, szóval...
Az első pasim engem is állandóan kritizált valamiért. Én meg tűrtem, mert hülye voltam. Azóta rájöttem, hogyha valaki szeret valakit, akkor olyannak szereti, amilyen, és nem olyannak, amilyenné tenni kívánja. MAGADÉRT VÁLTOZZ, NE ÉRTE!
Egyébként, ha 4 év alatt nem költöztetek össze, akkor mire számítasz egyáltalán? Ez azért eléggé furcsa.
ehm..sztem nincs igaza..ha ő nem hajlandó tenni azért hogy teccen neked, akkor neked miért kéne? a szellemi munka pedig pont olyan megerőltető mint a fizikai...szóval ez se kifogás...
főzni meg pont ő is megtanulhat..vagy ha a középkori aszony főz-férj keres nézetet vallja, megemlíteném hogy akkor kerestek anyit a férfiak hogy szakácsot fogadjanak...
namindegy tetudod aki h*ly..khm..dehát ahogy jólesik
Én csak akkor tartanám jogosnak mind a kettő cseszegetést, ha ő is tartaná magát ezekhez. (De akkor is szépen kellene mondania, nem bántón!)
Ha ő nem tud főzni, és nem is igyekszik megtanulni, de Téged csesztet vele, akkor úgy tűnik, házicselédre vágyik majd az együttélés idejére. (És majd az a típus lesz, aki mondjuk ha hazamégy a kórházból, vagy 40 fokos lázad lesz, akkor is azt kérdezi, mi lesz a kaja.)
A plusz kilókról: szerintem ez sem jogos részéről, ha ő is túlsúlyos. Vagy mindkét fél akarjon tetszeni a másiknak, vagy ha ő neked nem akar, ne is szóljon semmit.
A fizikai munka nem kifogás egyébként a közös sport ellen, mert az másfajta mozgás, ráadásul este utána gondolom jól bezabál. Tegyen meg akkor legalább annyit, hogy oda visz kaját, és este kevesebbet eszik. Vagy nem eszik kenyeret, krumplit, (csak húst+ gyümölcsöt, zöldséget, tudod, paleo) az is sokat számít.
Rám is feljött pár kiló, de a barátom ugyanúgy szeret... Még markolász is, szereti a szerintem nagy hasamat is, ezt mindig külön mondja, mert tudja, hogy az ide hízás zavar.
Szóval én rossz néven venném ezt a viselkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!