A férfiak tényleg nem szeretik magukon a pizsamát?
A páromnak (férfi) vettem karácsonyra egy szép pizsamát: kék kockás rövid naci és kék bő pamut póló, de észre vettem, hogy nem hajlandó felvenni, ezért megkérdeztem tőle mi a baj, és azt állítja, hogy a pizsama szerinte egy eléggé igénytelen dolog, mert milyen az, hogy minden este ugyanazt vesszük fel, nem pedig egy tiszta nadrágot és pólót. Ezen elgondolkoztam, és kíváncsi vagyok mások véleményére is, mert a körülöttem lévő férfiak többsége tényleg nem pizsamát hord több napon keresztül, hanem minden nap más pólót és alvós nadrágot(ami általában egy alsó nadrág).
Köszi a válaszokat!
Van aki szereti és van aki nem. Szerintem így pontos a dolog.
A párom például azért nem vesz fel pizsamát, mert öregesnek tartja. De amúgy megvan az alvós pólója, ami ugyanúgy pizsama. És miért ne venné fel többszor, hiszen frissen fürödve bújik bele :)
Én párom sem vesz fel pizsamát.
Vegye fel egyszer és rakja a szennyesbe, majd amikor ki lett mosva megint fel tudja venni.
Az én párom kimondottan szereti. Ő ősztől tavaszig csak abban alszik.
Ha már jó idő van, akkor alsónadrág-póló kombinációt vesz fel.
Nyáron meg semmit. :)
Ilyen szempontból mindegy, hogy pizsamának nevezzük, vagy alvós ruhának, a funkció ugyan az. Ha az a kifogása, hogy minden este ugyan abban kell aludnia, akkor legyen 3-4 pizsamája, és cserélgesse őket, hiszen most is ezt teszi az alvós ruhájával, nem?
Igaz, én nő vagyok, de nekem is vannak pizsamáim, amiket hordok 2-3 napig, aztán megy a mosásba, akkor utána pár napig valami kényelmes pólóban alszom, aztán megint másban, és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!