Adnátok tippet valnetin naphoz? A párommal kb. akkoriban leszünk 5 évesek így gondoltam valami szuper valentin nappal lepem meg.
Figyelt kérdés
Foglaltam egy szállodában szobát,oda fogunk elutazni. Ezt ő is tudja eddig. de szeretnék valami extrát. Tippek?
L/21
2011. jan. 3. 07:34
1/8 anonim válasza:
egy kis szerepjáték
szexi fehérnemű
orbitális nagy k*rás!
2/8 anonim válasza:
Te fogod fizetni? ezt a pasik szokták intézni.
3/8 anonim válasza:
MIlyen pasi az,aki elfogadja egy nőtől,hogy ő foglaljon valahol szállodai szobát?
Vegyél neki egy nagy csokor vörösrózsát,esetleg egy ékszert.
4/8 anonim válasza:
5éves kapcsolatban már sztem mind1,h melyikőjük fizeti (kivéve ha az egyik fél fizet mindig)
új szexi ruci (fűző,harisnyatartó és hasonlók)
esetleg vmi "játékszer" (páromnak a vibrációs gyűrű tetszett,bár eleinte idegenkedett tőle)
5/8 A kérdező kommentje:
Nem véleményt kértem,eddig ő fizette a valentin napokat meg szinte mindent. 5 év után tényleg mindegy ki fizeti egyébként is. De úgy tudtam, hogy lesznek akik ebbe is bele tudnak kötni :(
2011. jan. 3. 08:36
6/8 anonim válasza:
Te ismered a párod. Mi csak sablonos dolgot tudunk mondani. Valami olyan kell neked, aminek a párod nagyon örülne. De ezt csak te tudod, hogy mi lehet.
7/8 anonim válasza:
Hát, ha olyat szeretnél, aminek ő igazán örül, akkor vegyetek be egy harmadikat:-)
amúgy meg tényleg csak te tudhatod, mivel te ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!