A férfiak mikor szakítani akarnak, hogy szokták ezt lerendezni?
21:09 Ez a kérdésed már önmagában árulkodó.
"...ha meg van beszélve az,hogy ha gondom van,azt el kell mondani a másiknak,akkor ezt miért nem lehet betartani..."
Mit kell ezen megbeszélni? Ez megbeszélés nélkül is magától értetődő neked vagy nekem. Nem tudom a választ, csak egy erős gyanúm van, hogy ha ezt meg kellett beszélni, akkor az egyik fél számára ez mégsem volt magától értetődő. Amint kritikus helyzetbe került, nem a másik fél által kicsikart megállapodás szerint járt el, hanem a saját normáit követte.
Hogy ne értsd félre, nem tartom az ő normáit helyesnek. Ha a szitu az, amit ugyan nem írtál le, de elég egyértelműen sugalltál, hogy te vagy (vagy egy barátnőd) a nő, akit a párja éppen az említett módon épített le, akkor maximális együttérzésem veled. Csak azt teszem hozzá, hogy aki így szakít, annak oka van, és az ok ismerete nélkül nem tartom bölcsnek a salyát részemről az illető elítélését.
Nem folytatom, mert lehet, hogy csak ki akartad beszélni, ami bánt téged, és akkor már eddig is túl sokat írtam. Ha viszont tényleg az a célod, hogy értsd mi történt, akkor a témának óriási irodalma van, és szivesen ajánlok könyveket, ahol utána olvashatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!